12 mei 2021, door Anne Abendroth

De Allereerste Mind & Body Spa ever in House of Rituals

12 mei 2021, door Anne Abendroth

De Allereerste Mind & Body Spa ever in House of Rituals

We vergeten zo nu en dan tijd voor onszelf te nemen en te ontsnappen aan alle hectiek in ons leven. Nouja... We nemen steeds vaker de tijd om ons terug te trekken in de natuur. Maar we zoeken de rust niet op in de eigen stad. Logisch ook, want het is er rete druk. Enne... We willen juist aan die drukte ontsnappen. Well, guess again. House of Rituals snapt het als geen ander en opent op 14 mei 2021 de allereerste Mind & Body Spa ever. Gewoon in hun flagship store in Amsterdam.

Wie, wat, waar?

Wie, wat, waar?

In het House of Rituals, aan het Spui in Amsterdam, vind je veel premium collecties en collecties die alleen in de flagship store verkrijgbaar zijn. Na de opening van het soul-food restaurant Rouhi dat vorig jaar opende, is het nu tijd voor iets nieuws. Op de bovenste twee verdiepingen opent een plek voor ultieme ontspanning: de Mind & Body Spa. Picture this: een breed scala aan schoonheidsbehandelingen (waaronder gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures), terwijl je heerlijk tot rust komt en wordt verzorgd. Alles tranquilo. Enne… Dat klinkt als muziek in onze oren. Een tip van de sluier: de foam massage, waarbij je op een verwarmde massagestoel ligt en van top-tot-teen met je favoriete Rituals-schuim wordt bedekt. Wij zien het wel zitten hoor, ha!

Mind spa

Mind spa

Maarre… We horen je al denken. What about the Mind Spa? Rituals ontwikkelde samen met branche-experts en neurowetenschappers de eerste Mind Spa ter wereld. In samenwerking met internationaal erkende experts op het gebied van ademhaling, diepe rust en meditatie, heeft Rituals een unieke ervaring gecreëerd om je energie, gezondheid en algehele welzijn een boost te geven. Zeg maar gedag tegen die urenlange meditaties om eindelijk tot rust te komen!

Je kunt hier terecht in je eentje of in groepen. De Mind Spa heeft bijvoorbeeld state-of-the-art brain massages, waarbij je in een meditatieve situatie terechtkomt door speciale frequenties en voelbare trillingen van de muziek. Deze massage duurt ongeveer 25 minuten. Of kies voor het virtuele kampvuur en ervaar hoe de vlammen reageren op de meditatieve staat van de groep.

Reserveren is mogelijk via de website.

Op zoek naar zwangerschapsverwenmassage-opties? Lees meer.

Staycation Amsterdam? Let’s go.