14 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

De Grote Barts Boekje Reishoroscoop deel 4: Kreeft

14 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

De Grote Barts Boekje Reishoroscoop deel 4: Kreeft

Hoi Kreeft! Leuk dat je er bent. Je bent het eerste waterteken op de rit. Water is zwemmen en zwemmen is vakantie dus we denken dat je hier helemaal goed zit. Bovendien is jouw sterrenbeeld het eerste zomerteken! Sounds like a plan, nietwaar?

Water tempert het vuur, maakt de aarde vruchtbaar en zorgt dat lucht niet vervliegt maar geïntensiveerd wordt. Het dier kreeft leeft graag onder een steen of in een gat en komt daar niet graag uit. Pardon? Yup. Dat betekent echter niet dat er niet gereisd gaat worden hoor. Ben je mal - lees vooral even verder.

2021 is 'een vijf jaar' (2+0+2+1=5). Het is een nieuwsgierig jaar. Een onderhandelend bestaan, communicatie die onmisbaar is, een jaar waarin we altijd onderweg lijken te zijn en vol van nieuwe plannen is. Het is een jaar waarin we werken aan onze mentaliteit. Waarin we onze communicatieve vermogens en gedachten veranderen en daarmee ook onze relaties en vriendschappen naar een hoger plan gaan brengen. Omdat het er tijd voor is. Omdat het kán.

Astrologie voor Dummies

Astrologie voor Dummies

Want wat iedereen eigenlijk zou moeten weten als ze een horoscoop lezen, niet alleen deze dus, is dat niemand ooit alleen een Stier, een Ram, een Tweeling of een Boogschutter of welk sterrenteken dan ook is.

Het sterrenbeeld waar je onder geboren bent, zegt alleen waar de zon op dat moment stond. Ook de maan en 9 andere planeten hadden een bepaalde plek toen jij op de wereld kwam. Allemaal weerspiegelen ze een andere energie waar menselijke psychologie en gedragingen bij horen. Samen maken ze jouw persoonlijke horoscoop. Jouw ingrediënten voor jouw leven – het is aan jou wat je ermee doet. Mocht je jezelf helemaal niet of nauwelijks herkennen in het sterrenteken dat bij jouw geboortedatum hoort, dan heb je vrijwel altijd één of meerdere tekens in een ander sterrenteken staan die voor jou belangrijker blijken.

Voor sommigen tekens is het jaar 2021 het uitermate gunstig om te reizen, voor andere tekens wat minder. Als je je horizon niet letterlijk kunt verbreden, dan kun je dat geestelijk of in je eigen omgeving wel! Waar een wil is…

Reishoroscoop Kreeft 2021 (21 juni – 22 juli)

Reishoroscoop Kreeft 2021 (21 juni – 22 juli)

Sleutelwoorden voor de Kreeft: ontvankelijk, romantisch en gereserveerd.

Kreeft-mensen hebben meestal een grote verbeeldingskracht en zijn gevoelig voor allerlei indrukken. Ze zijn afhankelijk van hun omgeving, van andermans stemmingen en gebeurtenissen en die lijken te bepalen hoe ze zich voelen. In eerste instantie kunnen ze wat gereserveerd zijn en romantiek uiten vinden zij spannend. Impressies genoeg maar of zij – talking to you! – ze ook echt verwerken is een tweede…

Sleutelwoorden voor de Kreeft: ontvankelijk, romantisch en gereserveerd.

Ook voor de Kreeft staat het jaar 2021 in het teken van het maken van nieuwe en blijvende
contacten zoals vriendschappen voor het leven en zakelijke verbintenissen. Voor een mooie
romantische reis is 26 februari tot 21 maart een prima tijd. Kijk, dat is nu eens informatie waar je wat aan hebt.

De Jupiter ondersteunt je, Kreeft, in ambitie en succes. Belangrijk is je vitaliteit en kracht op peil te houden. Het zal je niet verbazen dat een echte Kreeft graag dichtbij huis blijft en niet zo nodig hoeft te reizen. Gelukkig hebben tal van andere planeetstanden ook invloed en dat kan maken dat er juist graag gereisd wordt. Op vakantie voelen Kreeften zich overal thuis waar water in de buurt is. Strandwandelingen maken ze graag en een watersport zoals duiken is vaak favoriet. Dagdromen kunnen ze goed en een bestemming is liever niet té inspannend. Een hotel met zwembad vinden ze doorgaans heerlijk en spannend genoeg.

Voor de Kreeft is het opnieuw gunstig om te reizen van half mei tot eind juli. Ben je single
dan zou je zomaar je soulmate op je reis kunnen ontmoeten. De maand juli leent zich uitstekend om je creatieve ideeën te delen met een groep, bijvoorbeeld tijdens een groepsreis.

Tijdens de herfst van 2021 kunnen er wat irritaties optreden (…) en kun je hier en daar wellicht het overzicht wat verliezen. Een prima tijd om er even alleen op uit te trekken om alles in een ander perspectief te plaatsen. Het jaar kan wat lastig zijn soms maar blijf stug doorzetten Kreeft! Laat je vooral niet afleiden door invloeden van buitenaf.

Einde jaar, als Jupiter vertrekt uit Waterman, kunnen ook zij tevreden en rustig terugkijken en het einde van een bewogen jaar vieren.

Tot slot iets wat we allemaal mogen weten voor als je een reis boekt: let goed op als je een reis boekt tijdens Mercurius retrograde perioden. Wisten we ook niet maar het is dus zo dat in die periode je reis heel goed vertraging op kan lopen of dat er een andere vorm van miscommunicatie kan zijn omtrent je reis. Liever boek je je reis ervoor of erna. Reizen tijdens deze perioden kan gewoon hoor, maar houd gewoon een beetje rekening met eventuele miscommunicatie. Dat je het weet. 

Deze perioden voor 2021 zijn:

  • Zaterdag 30 januari tot en met zondag 21 februari 2021
  • Zondag 30 mei tot en met woensdag 23 juni 2021
  • Maandag 27 september tot en met 18 oktober 2021

Deze jaar-reishoroscoop werd speciaal voor Barts Boekje geschreven door Astroloog & Numeroloog Caroline Post.