12 januari 2024, door Pien Born

Op zoek naar een handbagage koffer? De tips voor de fijnste en leukste

12 januari 2024, door Pien Born

Op zoek naar een handbagage koffer? De tips voor de fijnste en leukste

Je gaat op reis, maar welke koffer kun je het beste meenemen? De keuzes als het om koffers gaat, zijn eindeloos. Je wilt er natuurlijk wel een kiezen die niet na één retourtje al gelijk zijn wieltjes verliest (goedkoop is immers vaak duurkoop). Ben je op zoek naar een handbagage koffer? Dit zijn onze tips voor de fijnste en leukste! Bon voyage.

Koffers voor zakenreis (nette koffers)

Koffers voor zakenreis (nette koffers)

Als je op zakenreis gaat wil je er natuurlijk netjes/zakelijk/verzorgd/noem maar op bijlopen. Om ervoor te zorgen dat alles wat je nodig hebt in je koffer past en je er ook nog goed verzorgd bijloopt, hebben we hier een aantal aanraders voor je. Zo kun jij in stijl op reis gaan:

Een all-time favourite is natuurlijk de Cabin S van RIMOWA (die aluminium koffers met groeven, je kent ze wel). De aankoop van een RIMOWA trolley is een eenmalige investering, je krijgt er namelijk een levenslange RIMOWA-garantie op. Fijn, aangezien ze op de luchthaven toch het een en ander moeten doorstaan.

Nog een super stevige trolley, is de trolley van Victorinox. Doordat de trolley van aluminium is gemaakt is hij erg stevig. Ook fijn om te weten is dat je op de koffers van Victorinox elf jaar garantie krijgt.

Nortvi heeft trolleys met een front pocket, dit is een vak aan de voorkant van je trolley, hier kan je spullen in opbergen die je bijvoorbeeld tijdens je reis nog nodig hebt.

Hippe koffers

Hippe koffers

 

Wil je een vrouw blij maken met een koffer? Verras haar dan met een SuitSuit koffer. Deze koffers komen in allerlei vrolijke pastelkleuren. Het fijne aan de SuitSuit koffers is dat je er ook beschermhoezen bij kunt bestellen. Door deze hoezen komen er minder snel krassen op de koffer.

Een ander merk dat ook gekleurde koffers heeft is CarryOn. CarryOn heeft koffers in verschillende maten, leuk voor als je langer op vakantie gaat, dan heb je namelijk een set met koffers.

 

Kids koffers

Kids koffers

Kinderen mee over een vliegveld sleuren is een hele opgave. Om het allemaal iets makkelijker te maken, heeft BedBox de Jetkids ontworpen. Wat deze koffer zo fijn maakt, is dat het een koffer en een buggy in één is. Op de koffer kun je de kleine zetten zodat hij/ zij niet hoeft te lopen, klinkt toch ideaal? Tijdens de vlucht kun je de koffer bij de beenruimte schuiven. Hierdoor krijg je een verlenging van de stoel, waardoor je kind tijdens de vlucht kan slapen.

Hema staat natuurlijk bekend om rookworsten en tompoezen, maar wist je al dat ze ook een tompoes koffer hebben? Dit is een handbagage koffer helemaal in de tompoes-stijl. Ook een leuke cadeautip voor iemand die binnenkort op vakantie gaat.