16 juni 2020, door Maartje

Barts Bonnenboekje: dit zijn de opladers van Decoded

16 juni 2020, door Maartje

Barts Bonnenboekje: dit zijn de opladers van Decoded

Of je al wel eens van Decoded hebt gehoord? Nee? Dan heb je misschien onbewust wel eens die roodwitblauwe-streepjes aan de zijkant van een laptop- of telefoonhoesjes gezien? Want dát is dus Decoded, een klein en hartstikke Nederlands bedrijf dat mooie, kwalitatieve accessoires maakt rondom de producten van Apple. Van iPhones hoesjes via Airpod cases tot wireless chargers.

Decoded (met korting)

Decoded (met korting)

Persoonlijk ben ik al heel lang hooked aan mijn leren laptopcover die het bedrijf helaas niet meer maakt (zo’n hoes waarvan het leer óm je laptop zit, vast dus – kunnen jullie die niet weer gaan maken Decoded?) en sinds kort kan ik ook niet meer zonder de draadloze opladers van het merk: je legt je telefoon erop en laden maar. Klinkt als peanuts maar wie er eenmaal eentje heeft, kan al snel niet meer zonder. Enne: wat ons betreft is het een vaderdaggadget bij uitstek!

Er is zelfs een special edition charger die samen met  De Galluchat gemaakt werd. Nooit van gehoord? Nou, dat is een waanzinnige club die superdeluxe juwelery boxes van zo’n 20.000 USD maken… Just saying. Props for the happy few zeg maar. Een echte ‘betaalbare’ De Galuchat scoor je dus via Decoded, maar je hoeft het echt zo bont niet te maken om een item van Decoded op de kop te tikken.

 

Sterker nog: met de code BB20 krijg je nu tijdelijk 20% korting op alles! 

Decoded