13 februari 2023, door Tessel Horsting

Duurzame Valentijnsdag cadeautips voor jezelf (of iemand anders)

13 februari 2023, door Tessel Horsting

Duurzame Valentijnsdag cadeautips voor jezelf (of iemand anders)

Februari, de maand van de liefde, some hate it, some love it. Wij sluiten ons bij de eerste categorie aan. Doen we dan helemaal niks met Valentijnsdag? Liever ga je jezelf eens even lekker verwennen. Natuurlijk is het ook leuk om iemand anders in het zonnetje te zetten, maar dat kan volgende maand ook. Self love hebben we gewoon even nodig. Dat gezegd te hebben, weten wij een aantal leuke en duurzame cadeautips waarmee je helemaal gebakken zit (met jezelf).

Spice voor de slaapkamer

Spice voor de slaapkamer

First things first: til de sfeer in je slaapkamer naar een hoger niveau met de fijne vibrators van Dame. Deze vibrators zijn gemaakt voor en door vrouwen. De vrouwen van Dame hebben zich gefocust op de vormen van het vrouwelijke lichaam. Te gebruiken zonder partner, maar met z’n twee kan natuurlijk ook. Dame heeft genoeg vibrators waar vast wel wat voor je/jullie tussen zit. Dus gun jezelf of je partner wat extra’s, believe us, die spice komt zeker in je slaapkamer met deze toppers.

Je kunt deze vibrators en accessoires online scoren. Have fun!

Natuurlijke parfum

Natuurlijke parfum

Een nieuwe parfum kan nooit kwaad, voor jezelf wat makkelijker te kopen dan voor een ander. Het is altijd heerlijk om te krijgen, maar lastig als je niet weet welke geur bij iemand past, dus verwen vooral jezelf met een nieuw geurtje. Het parfumbedrijf Lingua Planta maakt natuurlijke parfums van planten, deze geuren zijn geschikt voor zowel man als vrouw. De geuren zijn met liefde (kunnen we gebruiken) samengesteld met natuurlijke essentiële oliën. Leuk feitje, deze parfums worden geproduceerd en verkocht in ons eigen kikkerlandje en kun je ook vinden bij de dames van Nourished.

Make-up

Make-up

Geef jezelf een mooi make-up product cadeau. Je kunt hier alle kanten mee op, denk aan een mooie nagellak, een stralende highlighter of een lipstick. Verpak het in cadeaupapier met een lint en je bent good-to-go!

De laatste jaren zijn we ons veel bewuster van wat we op ons gezicht smeren. De clean & green make-up producten sluiten hier helemaal mooi op aan. Dit zijn merken met de allermooiste natuurlijke make-up, denk aan Eye of Horus, Inika Organic, Ere Perez, Kester Black & 100% Pure. Deze make-up goodies zijn ook nog eens verzorgend.

Massage oliën

Massage oliën

Hallo Spa-night and chill! Voor een massage moet je wel even iemand aan de haak slaan, want met alleen je eigen handjes kom je er helaas niet. Mocht dat lukken, dan zijn deze  natuurlijke massage oliën misschien wel wat voor jou.