9 januari 2020, door Margaux van der Mieden

Vanaf nu elke week bij Barts Bruiloft: Myrthe Regelt Het

9 januari 2020, door Margaux van der Mieden

Vanaf nu elke week bij Barts Bruiloft: Myrthe Regelt Het

De wedding branche, je kan er van alles van vinden. De meeste mensen hebben al snel het beeld van de Hollywood-cliches in gedachten: bride-zilla’s, roze, klassiek, duur en veel te veel mensen... Maar, het kan ook anders, en hoe! Fris, persoonlijk, stressvrij en precies zoals we het willen.

Maar wáááárrrrr dan?! Nou, klop eens aan bij Myrthe Regelt Het, want zij weten (meervoud ja! 'Myrthe' is een team) hoe het heurt. En ze regelen het. Dus. Het wordt nog leuker: onze opperbeste Myrthe & co schrijven vanaf nu elke week een stukkie voor Barts Bruiloft. Welcome to the family Myrthe Regelt Het! Voor alle peeps die gaan trouwen in twintig twintig: Myrthe is ya girl, en houdt vanaf nu dus Barts Boekje in de smiezen voor de beste tips & tricks.

(beeld Angela Bloemsaat)

Myrthe Regelt Het

Myrthe Regelt Het

Meet Myrthe  en haar briljante team: toppers die je via de kanalen van Barts Bruiloft gaan inspireren met terugblikken op bijzondere Real Weddings (lekker meekijken is altijd leuk), geven tips & tricks bij het plannen van bruiloften (handige wist-je-dat-jes), vertellen ze jullie over sprookjesachtige locaties (jajajaja), cateraars, fotografen, alles. Kortom, genoeg lekkere read- en vooral watch-aways voortaan op de website!

Wil je meer van weten? Begrijpen we: de missie van Myrthe & co is om trouwen weer LEUK te maken en dat vinden wij dan weer heel leuk. Dat Myrthe en haar team rasechte weddingsplanners/ styliste zijn, hebben ze bewezen: zo hebben ze de afgelopen vier jaar al bijna honderd (!!) bijzondere huwelijken mogen vormgeven.

(beeld Jesse Kalmthout)

(artikel gaat verder onder de afbeelding, beeld Liselore Stap)

Myrthe & co gaan op 2 manieren te werk: als weddingplanners nemen ze bruidsparen mee door het hele traject. Er worden kritische vragen gesteld en er wordt gebrainstormd. Want waarom zou je bijvoorbeeld al je collega’s uitnodigen als je eigenlijk heel graag een intieme ceremonie wilt? En die ceremonie, hoe vul je die precies in? Wist je bijvoorbeeld dat je daarin helemaal vrij bent? Heus. Gooi het allemaal eens lekker om.

Maar ook zeker als weddingstylistes, waarbij er geen styling ooit nog hetzelfde is geweest. Myrthe en haar team barsten van de ideeën en zijn creatieve wondertjes die je nodig hebt om je bruiloft aan te kleden. Er wordt een concept op maat gemaakt en de gasten voelen aan elke kant dat het klopt en dat motten we hebben. Sinds kort bieden ze ook losse styling aan, waarbij klanten zelf een pakket kunnen samenstellen uit hun assortiment. (beeld Ruud Brinkhuis)

(artikel gaat verder onder de afbeelding, beeld Liselore Stap)

Ga je binnenkort trouwen en ben je benieuwd naar al dat prachts van Myrthe Regelt Het (snappen we best) stuur dan een email naar  info@myrthe-regelt-het.nl of neem een kijkje op de Pinterest. De perfecte manier om een realistisch pinbord te maken met (laten we eerlijk zijn) het Hollandse budget, al die picture perfect inspiratie is vaak tijdens Amerikaanse miljoenen-weddings.

Voor meer informatie kun je de website hieronder checken. 

Myrthe Regelt Het. O, en volg de weddingplanners meteen op instagram

P.s: laat in een reactie weten wat jullie graag lezen, want JAAA, dan gaat Myrthe dat regelen.

(beeld Moments by Margaritha)