29 november 2021, door Imara Milatz

Bartventskalender dinsdag 30 november 2021: win een Sonos Roam speaker t.w.v. €199

29 november 2021, door Imara Milatz

Bartventskalender dinsdag 30 november 2021: win een Sonos Roam speaker t.w.v. €199

En daar is 'ie dan, de echt allerlaatste Bartventskalender van 2021. Don't panic, want volgend jaar komen we gewoon terug met de 2022 editie. Voor nu gaan we voor een good old en kick-ass afsluiter: maak kans op (we geven er niet één, maar twee weg) Sonos Roam speaker. Lees mee, dan vertellen we je precies waarom je die hebben wil:

First things first en even terug naar het merk. We hebben het over Sonos en Sonos is sinds we kennis maakten met het merk onderdeel geworden van het huis(houden). En Sonos keeps on getting better. De geluidskwaliteit wordt telkens een tikkie beter (elke keer verbazen we ons hoe dat nou weer kan?!), de gadgets iedere keer een stukje handiger (Sonos vervult onze wensen voordat we überhaupt wisten dat we die hadden) en (tsja, want het oog wilt ook wat) de vormgeving blijft knapper worden. En dat alles is in Sonos' nieuwste familielid van de collectie gestopt: de ultradraagbare speaker a.k.a de Sonos Roam.

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf elke werkdag naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Precies, door mee te doen aan (de laatste dag van) de Bartventskalender zou je zomaar ineens trotse eigenaar kunnen worden van een Sonos Roam speaker. Sonos brengt al járen speakers (en handige bijbehorende gadgets) uit om van écht kwaliteitsgeluid te genieten. And they get it, Sonos snapt dat we ons het liefst altijd omringen met muziek, óók buiten de deur. Een draagbare speaker moest het worden. Maar Sonos vond, en daar zijn we het eigenlijk wel mee eens, dat de herkenbare Sonos-kwaliteit niet onder moest doen om een simpel draagbaar-op-zak-speakertje op de markt te brengen. Welnee, dat moest uiteindelijk de Sonos Roam worden: een compacte ultradraagbare speaker mét dezelfde geluidskwaliteit die we van Sonos kunnen verwachten. Zodat je, overal waar je gaat of staat, alleen de lusten en niet de lasten (slecht geluid = een last) beleeft. En dan hebben we het nog niet eens over het gebruiksgemak van de speaker, die is namelijk nogal easypeasy: eenmaal geconnect met het apparaat (dat kan via bluetooth én wifi), dan ben je forever met een simpele click verbonden. Wel zo gezellig (en frustratieproof voor alle technoobs onder ons, hoi) om bijna ongemerkt (want zo snel gaat het) je muziek-, film-, serie-, game- & podcastbeleving op orde te hebben. 

 

 

Sonos Radio

Sonos Radio

En zometeen misschien wel met je spiksplinternieuwe Sonos Roam volop aan de kerstmuziek. Dát is wat we willen. Van een foute Christmas jingle tot een ‘blijftdeheledagnoginjehoofdhangen’- christmas country song: Sonos Radio has it all.Maar er is meer: naast het populaire Holidaze en Holiday Concerto, zijn er vanaf 17 november ook Thankful, Tanz, Mistletoe, Joyous Kwanzaa en dus die Country Christmas Station. Een station voor iedereen! En dat is nogal leuk, want als big fans van Sonos Radio (tientallen met de hand gecureerde stations, waarvan een deel door wereldberoemde artiesten) raak je nogal geïnspireerd om the good stuff te luisteren, zonder uren op zoek te zijn naar de verzameling van een eigen lijstje.

Op deze allerlaatste dag van de Bartvent kunnen twee lezers een Sonos Roam winnen. Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!