23 mei 2022, door Anne Abendroth

Perfect Summer gear: de ROAM, de ultra-draagbare speaker van Sonos (en hij is er nu ook in 3 beeldige kleuren)

23 mei 2022, door Anne Abendroth

Perfect Summer gear: de ROAM, de ultra-draagbare speaker van Sonos (en hij is er nu ook in 3 beeldige kleuren)

Hoe beter deze zomer van start te gaan met muziek every where you go? Juistum. Vandaar dat we het team van Sonos opgetrommeld hebben om nu eens met een écht goede speaker op de proppen te komen ;-). En in de juiste looks, het oog wil immers ook wat.

Ze zijn de beroerdste niet daar bij Sonos and so de nieuwe ROAM happened ;-)! Groot fan zijn we van de kleine speaker die niet alleen ongelooflijk good looking is (zoals we van Sonos gewend zijn) met dank aan vijf kleuren: zwart, wit, Sunset (een hele mooie oranje/rode kleur), Wave (zacht grijs-blauw) en Olive (olijfgroen) maar die óók echt Briljant Geluid levert. Rest je nog één ding: de buitenlucht in en de ROAM niet vergeten. Datzelfde geldt overigens voor je vakantiekoffer: die ultra-draagbare-perfect-geluid-speaker van Sonos past daar snoeihard perfect in.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral even verder...

Idee: neem die ROAM, de ultra-draagbare speaker van Sonos, mee op vakantie! Niet alleen naar het strand: nee joh! Ook op city trip doet-ie het donders goed. Wij brachten 'm mee vanuit New York en dat was feest: check hier het resultaat aangezien we gingen lunchen door de hele stad, in alle leukste parken van de stad, met de beste take-out van de stad: Lunchen in New York zoals de locals; on a budget en met muziek on the side.

Barts Briljante Geluid: dat kan alleen maar deze draagbare speaker van Sonos zijn

Barts Briljante Geluid: dat kan alleen maar deze draagbare speaker van Sonos zijn

Muziek maakt je zomer, toch? Vinden wij wel. Geen picknick, borrel of barbecue zonder. En dan bedoelen we niet muziek uit zo’n half werkende, stotterende en krakende speaker. Nee, nee. Only the good stuff will do. Die van Sonos moet je hebben. En dan vooral de nieuwe ROAM (zelden enthousiaster geweest over een speaker zoals U merkt). De nieuwe speakers van Sonos maken het leuke (buiten)leven namelijk een tikkie gemakkelijker en zijn gewoon ook heel erg mooi, ergo de drie heule mooie kleuren. En klein. Ook belangrijk aangezien we graag licht reizen, sorry not sorry. Dit wordt je nieuwe onmisbare vriend. Echt waar.

 

De Sonos Roam

De Sonos Roam

Afijn, als je dus op zoek bent naar een kleine, maar echt hele goede speaker die je mee kunt nemen op vakantie of als je gewoon gezellig met wat vrienden een drankje wilt doen in het park, dan is de Sonos ROAM the way to go. En hij is ook nog eens easy peasy te gebruiken. Je kunt de speaker thuis verbinden met wifi via het Sonos-systeem en als je de deur uitloopt, schakelt de speaker automatisch over naar bluetooth.

En hadden we al gezegd dat je ‘m met je stem kunt bedienen? En dat de batterij 10 uur mee gaat? Oh en hebben we al verteld dat de speaker waterproof is? Nee? Nou, hij is dus waterproof. Allemaal waar. Je wil het, zeiden we toch. Hier shop je ‘m. Enjoy!