26 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zondag 27 november 2022: win twee keer de limited art editie GIMBER X Vexx

26 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zondag 27 november 2022: win twee keer de limited art editie GIMBER X Vexx

Een extra kick voor de feestdagen, GIMBER's got your back! Een biologisch gemberconcentraat mét kick en zonder alcohol. En dat is natuurlijk ook weleens fijn tussen de veelal alcoholische drankjes deze dagen door. Vandaag twee keer kans op deze limited art edition Gimber bottles: de GIMBER X Vexx.

 

Nee, dat hebben we niet verkeerd gespeld. Het jonge label GIMBER is een aantrekkelijk (love de vormgeving van het merk) nieuw product dat het o zo irritante voorwerk van je dagelijkse portie gember (schillen, snijden, pfff) tot een quick fix maakt: het gember concentraat kun je namelijk direct gebruiken zoals je gember ook zou gebruiken. In je thee, door je eten, gemixt met (bruis)water...

 

Bij de nieuwste limited edition fles van GIMBER N°1 ORIGINAL mocht de wereldbekende kunstenaar VEXX de fles gebruiken als canvas voor zijn werk. Every blank space deserves art, juist. Een premium kunst-item dus, perfect voor in je interieur.

 

(De nieuwste limited edition GIMBER X Vexx is vanaf 10 oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 27,95 euro).

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Twee keer kans op deze fles vol met kleurrijke doodle-art style! What’s in it? GIMBER N°1 ORIGINAL bestaat uit een natuurlijk concentraat met biologische gember, Fairtrade rietsuiker, citroen, kruiden en specerijen.

De perfect serve van GIMBER  is 30ml GIMBER met 200ml fris bruiswater en een takje tijm. Maar hey, creatief zijn mag ook! Cocktail, mocktail, een glaasje frisdrank en zelfs een diner kun je in elkaar flansen met GIMBER.

 

Op de site deelt GIMBER recepten. 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!