5 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zondag 6 november 2022: win een kookworkshop of een borrelpakket van Maza

5 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zondag 6 november 2022: win een kookworkshop of een borrelpakket van Maza

Iedere vega(n) kent het natuurlijk wel, hoemoes (of hummus, wat je wilt), en we durven te beweren dat zelfs de meest verstokte vleeseter wel eens een stukje groente in de hoemoes gedipt heeft. De naturel versie kun je niet stuk op gaan, maar als je eens wat anders wil, ben je bij Maza aan het goede adres. Je kent ze heus wel, van die ovalen bakjes hoemoes, maar dan in allerlei smaken: koriander & limoen, spicy mango en sinds afgelopen zomer ook de tabouleh kruiden variant. Maar Maza doet veel meer dan hoemoes (en daar doen ze veel van). Ook groentespreads (muhammara en baba anoesch) komen aan bod, falafel hebben ze (drie soorten) en dat alles wordt gewoon in ons Neerlandse Zaandam gemaakt. In Stadshart Amstelveen en in de Amsterdamse Foodhallen kun je de winkel bezoeken en van alles proeven. Perfecte snacks voor op een (vega) borrelplank en laat dat nou précies zijn wat we voor jullie in petto hebben: tassenvol borrelplezier!

 

 

Daar blijft het niet bij, want bovenop de borrelpakketten mogen we ook nog kookworkshops weggeven. Hoe, waar, wat is er te winnen? Zie hieronder..

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Kun je wel wat in de keuken, maar is een beetje extra aandacht en wat tips mooi meegenomen? Dan is dit de winactie voor jou. Je kunt namelijk een kookworkshop winnen voor zes personen! De kookworkshop is in de Maza winkel in Amstelveen en dan maak je er toch ook meteen een dagje shoppen van (je vindt het namelijk naast Stadshart Amstelveen)? Je leert hier wat je allemaal kunt doen met hoemoes (veel meer smeren en dippen alleen) en krijgt nog meer inspiratie voor nieuwe en plantaardige gerechten, van wraps tot pastasaus. Op de IG van Maza delen de creatieve lui uit de Maza keuken allerlei recepten zodat je thuis ook uit de voeten kunt. Nooit meer no chickpeas.

We hadden het al over borrelpakketten en ja hoor: die kun je ook winnen! Maar liefst vijf lezers winnen een borrelpakket van Maza. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar wat vers brood te kopen en dan is je borrelplank compleet (maar hoe groter de borrelplank, hoe beter, dus ga vooral los).

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!