13 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: maandag 14 november 2022: win een Ring Stick Up Cam beveiligingscamera

13 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: maandag 14 november 2022: win een Ring Stick Up Cam beveiligingscamera

Ding, dong, de feestdagen staan voor de deur. En ja, we willen graag samenzijn, maar wel met de gasten die we zelf uitnodigen en lief hebben. Onuitgenodigde gasten houden we het liefst buiten. Al helemaal als we zelf niet thuis zijn. Met de Ring Stick Up Cam houd je altijd een oogje in het zeil. De Ring Stick Up Cam is een beveiligingscamera op batterij voor binnen en buiten, waarmee je ook kunt communiceren tegen diegene die voor de camera staan. Aha, en ook nog hartstikke draadloos. 

 

Zo weet je dus ook zeker dat niemand je cadeautjes stiekem onder de kerstboom vandaan plukt terwijl jij aan je vijfgangen diner bij de schoonfamilie zit, de oliebollen aan het aanvallen bent tijdens oud en nieuw of wanneer je in het buitenland verblijft. 

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

In it to win it voor een Ring Stick Up Cam. We sommen voor je op waarom deze zo fijn is en wat het nu precies is:

  • Beveiligingscamera op batterij voor binnen en buiten, flexibele plaatsingsmogelijkheden en draadloos. 
  • Je kunt de beveiligingscamera’s ook in combinatie met alarmsystemen en video deurbellen gebruiken. Dit allemaal te besturen vanuit het dashboard in de Ring App.
  • 1080p HD, Livebeeld;
  • Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones;
  • Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking;
  • Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit;

Spot je toch iets verdachts? Ha! De cam heeft een optie voor tweerichtingsspraak, dus geef gewoon een gil door door app en de verdachte zal zeker schrikken. De camera kost normaal 99,99 euro, maar vandaag kun je hem voor nop winnen!

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!