24 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender vrijdag 25 november 2022: win drie keer een warmtekussens naar keuze van Stoov®

24 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender vrijdag 25 november 2022: win drie keer een warmtekussens naar keuze van Stoov®

It's getting cold, maar dat willen we stiekem niet. De thermostaat omhoog is op dit moment not done, want niet duurzaam noch goed voor de portemonnee. Hoe zorgen we dan voor een beetje extra warmte? De oplossing: de warmtekussens van het Nederlandse merk Stoov®.  Met deze warmtekussens zit je er deze winter sowieso warmpjes bij tijdens het diner, op de bank, gedurende je thuiswerkdag of onderweg waar je ook naartoe gaat, easy does it. En vandaag mogen we drie keer een warmtekussen naar keuze weggeven!

 

Stoov® is een Nederlands merk en naast dat het vriendelijk voor je portemonnee is (want thermostaat naar beneden), is het ook vriendelijk voor de planeet. Ze hebben allerlei warmtekussens met een ingebouwde batterij en ze zijn oplaadbaar. Stoov® producten bevatten de meeste efficiënte infraroodwarmtetechnologie: Far Infrared (FIR). Deze technologie zorgt voor warmte en comfort, maar stimuleert ook de bloedsomloop, zodat spieren en gewrichten ontspannen en pijn wordt verlicht. De stijlvolle en niet te vergeten duurzame Stoov® warmtekussens kunnen overal mee naartoe en zijn daardoor ook in de herfst en winter aangenaam warm. Wie zegt er verwarming omhoog? Helemaal niet nodig, want je zit er al lekker warmpjes bij!

 

Last but not least, de warmtekussens zijn ook super stijlvol.

"

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

"

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Nog wat pluspunten van het warmtekussen Ploov: deze is draadloos, geschikt voor binnen en buiten met een uitwasbare hoes. Het warmtekussen is heel eenvoudig in gebruik: je laadt de Ploov op met een USB-kabel en eenmaal opgeladen is hij draadloos te gebruiken. De kussens hebben drie warmteniveaus van minimaal 34 graden tot maximaal 42 graden en zullen je, afhankelijk van de temperatuur, tot zes uur opwarmen.

 

Als je de gelukkige winnaar bent, mag je een warmtekussen naar keuze kiezen: formaat, soort en kleur, whatever you want! De nieuwe aanwinst is het kussen van de stof fluweel. Bekijk hier het hele aanbod!

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!