25 februari 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zaterdag 26 november 2022: win twee nachten met ontbijt bij de Wever Lodge op de Veluwe

25 februari 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zaterdag 26 november 2022: win twee nachten met ontbijt bij de Wever Lodge op de Veluwe

De lanen in en de paden op: dat is het motto van de Bartventskalender van vandaag. Waar we dat doen? Bij de Wever Lodge op de Veluwe. Half verscholen tussen de bomen en omringd door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, daar vind je deze ontzettend fijne en knappe plek. Een parel van een hotel, klein, knus, met een eigen bistro waar je zo aan wilt schuiven en dus groen en natuur tot zover je kunt zien! Alles draait hier om de liefde voor natuur (je zit er echt middenin) en het is ambacht en kwaliteit wat de klok slaat. Het lijkt een beetje alsof de tijd heeft stilgestaan: drukte even op pauze en alleen maar doen wat je wilt.

 

De Wever Lodge raden we ten alle tijden aan, maar het natuurlijk helemaal een feestje als je een overnachting kunt winnen..

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Niet één nachtje slapen bij de Wever Lodge kun je winnen, maar twee! Echt eventjes met z’n tweeën erop uit, uitwaaien en bijkomen. Wel op z’n Wevers hoor, dus helemaal in stijl en met alle comfort. Je slaapt in de Comfort Kamer en ‘s ochtends maakt het keukenteam een ontbijt precies zoals je het wilt: wentelteefjes, eggs benedict, een hartige omelet of toch iets anders? Daarnaast staat er ook nog eens een uitgebreid ontbijt buffet voor jullie klaar (alleen voor het ontbijt wil je hier dus al slapen). Overdag kun je wandelen op de Veluwe, kun je op bezoek bij het Kröller-Müller museum of blijf je gewoon lekker bij de Wever Lodge hangen.

Lunchen en dineren kun je ook gewoon daar doen, echt ver weg hoef je niet te gaan. Ook ideaal dus als je niet met de auto wilt komen (of er geen hebt), want eenmaal aangekomen is alles binnen handbereik. Oh en in de koudere maanden wordt er ook wel eens fikkie gestoken op het terras; knusser wordt het niet!

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!