Nederland28 november 2020, door Imara Milatz

Bartventskalender zondag 29 november: (GIGA) Anna + Nina giftset (t.w.v. 350 euro)

Nederland, 28 november 2020, door Imara Milatz

Bartventskalender zondag 29 november: (GIGA) Anna + Nina giftset (t.w.v. 350 euro)

Mocht Anna + Nina ontbreken achter de deuren van de Bartventskalender? Niet als het aan team Bart ligt. Als sinds de geboorte van het Nederlandse label zijn we immers een beetje 'op' alles wat er in de A+N stores ligt. Alles van het eigen label, natuurlijk. Maar ook de zorgvuldig bij elkaar gezochte merkjes die het merk verloop der jaren aan hun collectie toe hebben gevoegd. Afijn, Anna + Nina behoort ondertussen wel tot het lijstje 'best gelukte conceptstores van Nederland'. Met hun shiny sieraden collecties, pracht voor in het huis én mooi spul om aan te trekken zoals die om te smullen kledinglijn onder de noemer 'Travel Affairs'.

Optelsom? Anna + Nina + Barts Boekje = onmisbaar in onze Bartventskalender! Et voila: wat je dan krijgt is een oneerlijk goed bij elkaar gezochte (told you dat ze dat kunnen) GIGA giftset t.w.v. maar liefst een kleine 350,- (!) euro. We kid you not. Niets dan het mooiste uit de eigen Anna + Nina collectie. Wil je. Dat durven we te zeggen omdat we 'm het liefst zelf winnen...

Anna + Nina

Anna + Nina

Verfijnde sieraden in zilver en goud (vergulden én solid varianten) scoor je bij Anna + Nina al vanaf dag één, maar dat ze een inmiddels groeiend aantal numbers voor in de kledingkast hebben ontworpen, kan je ontgaan zijn. Travel Affairs, zo heet de collectie, wordt zo once in a while aangevuld met een heerlijke nieuwe lijn. Van zachte flared broeken, kimono’s voor in de zomer én winter en alles daar tussenin. Van goud in de oren, handen door sieraden bedolven tot lagen aan kettingen en bedels om mee af te wisselen. Een gevaarlijke combinatie, als je het ons vraagt, omdat de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je outfit maak je immers af met sieraden, non? Of andersom? Precies daarom is dat stemmetje er wat ons ‘nooit genoeg’ influistert. Enfin, we houden je niet langer in spanning en verklappen hetgeen wat je winnen wil:

 

 

The Giftset

The Giftset

What’s in it for you? De silver goldplated hallelujah necklace, bijpassende (op de goede manier) Brass Silverplated Nightlife earrings (noem een betere combinatie om tijdens de feestdagen te dragen) én de allerzachtste -zonder kriebelgevaar- wollen Janey Knitted Cardigan. Als we dat even mogen vertalen naar iets duidelijkere taal, dan is het een heuse giftset met een knappe ketting waar drie sterretjes aan hangen, een set oorbellen in de vorm van manen (ingezet met de meest shiny zirconiasteentjes) en een heerlijk poppy-red vest om nooit meer uit te willen doen (check ook even de knoopjes; in de vorm van hartjes).

Een set om op je beurt weer cadeau te doen. Al vrezen we zodra je hem in je handen krijgt, hij niet meer zo makkelijk weg kunt geven.

MAAK KANS OP DE GIFTSET VAN ANNA + NINA

Je doet alleen mee met de Bartventskalender-prijs van deze dag. De dag loopt in Bartventskalendertermen van 20.00 uur tot 20.00 uur de volgende dag en je mag ieder dag, voor iedere prijs opnieuw meedoen. NB: je doet dus niet automatisch mee wanneer je je een keer aangemeld hebt! Op deze manier kan iedereen meedingen naar de prijs van zijn of haar (of onzijdig) voorkeur.