21 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender woensdag 22 november 2023: win pakket met koffie van Anne&Max

21 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender woensdag 22 november 2023: win pakket met koffie van Anne&Max

Nu kunnen we natuurlijk net doen alsof de feestmaanden draaien om voor jezelf (en anderen) zorgen, gezelligheid, kaarsjes aan en goed eten. Is ook, maar het is niet dat de rest van het 'normale leven' ineens stil komt te staan. Werk, huishouden, de kids, het gaat allemaal gewoon door. Nu willen we je niet uit de feestsferen halen, maar wel een handje helpen. En daarom win je vandaag een bakkie pleur: voor de lekker, de energie en voor het goede verhaal erachter.

 

Anne&Max geeft vandaag drie keer een pakket weg (ter waarde van: €85,90) voor dat  duwtje in de rug. Vinden we lekker én het verhaal is mooi, want wie in is voor 100 % biokoffie zegt Anne&Max. De espresso van Anne&Max is een single origin koffie. Er is een direct trade opgezet met koffieboeren in Peru. Cultivar, opgezet door een Nederlandse vrouw, is de lokale exporteur. Zij zorgt ervoor dat de koffiebonen bij koffiebranderij Keen terechtkomen. Hierdoor is de keten kort en weten ze in Nederland dat alles daar pico bello verloopt! Ze hebben sinds kort trouwens ook cups voor in de Nespresso machine: helemaal biologisch afbreekbaar!

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen:

Wat je kunt winnen:

Als er iemand het beste plekje van de stad heeft, dan is het misschien wel Anne&Max. De meerdere locaties, verspreid over het land, zijn zo top om te werken, lunchen of voor een koffie (to go). Grote kans dus dat je Anne&Max daarvan kent, maar wist je ook dat ze toppakketten hebben voor  speciale (feest)dagen? En speciaal voor de Bartvent maakte ze ook een pakketje: het Anne & Max – Koffie voor thuis pakket bestaande uit:

  • Een chemex (incl. filters): dat is een koffiemaker voor ‘slow koffie’, wat eruit ziet als een mooi glazen potje met hout.
  • Een Anne&Max reusable cup: waarmee je koffie makkelijk meeneemt in de trein of tijdens een wandeling
  • Anne&Max huiskamer filter (koffie): the key tot goede koffie. 

Anne&Max

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!