12 mei 2023, door Michel + Renske

Bibelotte: het merk dat je nodig hebt voor het inrichten van de kinderkamer

12 mei 2023, door Michel + Renske

Bibelotte: het merk dat je nodig hebt voor het inrichten van de kinderkamer

We kunnen er geen genoeg van krijgen, merken die de zaakjes goed op orde hebben. Waar je terecht kan voor behang, maar ook voor bijpassende verf. Waar je zowel kan slagen voor mooie bedden als fijne opbergmeubels. Laat Bibelotte zo'n merk zijn.

Ouders zijn al druk genoeg

Ouders zijn al druk genoeg

Aangezien ouders al druk genoeg zijn kan er best wat hulp worden ingeschakeld. Klik je door naar de webshop van Bibelotte, dan wordt je scherm gevuld met een walhalla aan fijne baby en kids items. Alles om de kinderkamer leuk, gezellig en functioneel in te richten.

Waar we spontaan verliefd op zijn geworden? De prachtige kinderbedden. Met ronde hoeken (stoot-proof a.k.a. geen blauwe plekken) en in heerlijke zachte kleuren. Even fijn? Het beddengoed kan je meteen mee bestellen. Van bloem tot ruit tot retro-design. Je maakt het in een handomdraai af. Alles erop en eraan.

 

Vrolijke muren

Vrolijke muren

Ga je aan de muren beginnen? Je kan je hart ophalen. De combinatie van fijne behangen met de mooiste verfkleuren zie je bij Bibelotte voorbij komen. Muurtje behangen en een muur verven? Volgens ons het recept voor gezelligheid.

De verf is nieuw in het assortiment van Bibelotte. Eigenaresse Jacoline vond het zonde dat de jonge ouders niet voor alles bij de webshop terecht konden.

Wat dacht je van het groene streep behang Biscuit in combinatie met de nieuwe verftint Kikker? Of het bloemenbehang Fleurtje, in combinatie met de knal-lila Lavendel.

Gegarandeerd happy vibes als je de kinderkamer inloopt.

Bibelotte