9 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender donderdag 10 november 2022: win drie keer een startersset (inclusief twee manicures) van Maniac Nails

9 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender donderdag 10 november 2022: win drie keer een startersset (inclusief twee manicures) van Maniac Nails

Als je nagels maar goed zitten.. Extra belangrijk met het oog op de aankomende feestdagen natuurlijk. En daarmee ontstaat meteen het probleem: de nagelsalons zitten nu al vol voor deze periode en tijd om een uur in de stoel te zitten hebben we eigenlijk ook niet. Je nagels laten doen is ook weer je zoveelste afspraak buitens huis (hallo waxen, laseren, facials, wimpers en wenkbrauwen verven). Een afspraak minder lijkt ons heerlijk! Dit kan met Maniac NailsDe gellak stickers waarmee iedereen thuis binnen enkele minuten een perfecte gel manicure op de nagels heeft zitten, van salonkwaliteit. Ook leuk: Maniac lanceert elke drie maanden een nieuwe collectie die ze maken samen met professionele nail artists. Verwacht dus ook een kerstdrop met veel glitters!

 

Hoe dit idee is ontstaan? De (toen zwangere) oprichtster Marlot kreeg na een bezoek aan de dokter te horen dat de chemische geur in de nagelsalon slecht voor je baby schijnt te zijn. De oplossing die zij vond - maar nog niet in Europa bestond - is daarmee ook een hele goede tip voor zwangere vrouwen. Samen met haar businesspartner en goede vriendin Anna kocht ze een grote eerste bulk in en bam: binnen twee dagen uitverkocht! Een potverdomme goed product dus.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Maniac Nails geeft wel drie keer een startersset (inclusief twee manicures) als prijs vandaag. Hoe dat werkt? Je plakt de stickers op je nagel, doet de topcoat erop en houdt ze onder de lamp. Druk de randen goed aan en voilà. Eraf halen is ook easy peasy: wat nagelriemolie op je nagels en de stickers zijn er zo af zonder je nagels te beschadigen.

Nog een groot pluspunt is dat Maniac erg prettig is voor de portemonnee. Een startersset is 75 euro inclusief twee manicures (de nagellakstickers dus). De starterskit bestaat uit een Mania mini LED lamp, een topcoat, nagelriemolie- en schaartje en een bokkenpoot en natuurlijk nog de twee manicures in kleur/print naar keuze.

Bij de stickerset krijg je meerdere vormen zodat je voor iedere nagel de juiste vorm hebt. En nog een tip: heb je kleine nagels, knip ze dan voorzichtig af want dan kun je het overige gedeelte ook nog voor je tenen gebruiken. Win-win!

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!