16 december 2021, door Nina van Hilst

Feestelijke natuurlijke make-up voor de decembermaand

16 december 2021, door Nina van Hilst

Feestelijke natuurlijke make-up voor de decembermaand

Dat we dit jaar (wederom) minder feestjes hebben, wil nog niet zeggen dat we ons niet lekker op mogen doffen deze decembermaand. Ook in de wereld van natuurlijke make-up is het tegenwoordig feest. Feestelijke glitters, vrolijke kleurtjes en altijd goede klassiekers. Deze minimale feestmaand smeren we natuurlijke make-up. Helemaal clean en zonder nasties. Want daar straalt je huid en de planeet van.

Manasi 7

Manasi 7

Webshop Greenbeauty Market verkoopt de prachtige potjes van Manasi 7. Één potje waar je meerdere dingen mee kunt doen. Je smeert het op je lippen, op je ogen, op je wangen en op je jukbeenderen. ‘All over colour’ heeft de diepere tinten zoals klassiek rood en diep cranberry. ‘Bronzelighter’ en ‘Strobelighter’ geven een parelmoer-achtig glansje. En ‘All over shine’ is de ultieme, glitterende feestlook. De smeersels zijn ook nog eens voedzaam. De ideale potjes voor wie met minimale producten toch een feestelijke look wil creëren. De potjes zijn vrij ruim (5ml) en je zult er lekker lang mee doen.

Manasi 7 via Greenbeauty Market

NOTO

NOTO

Het merk NOTO staat voor inclusiviteit en zelfexpressie. Genderneutraal, huidstint neutraal en minimaal of juist in vol ornaat. Met NOTO kan het. De kleine make-up sticks zijn er in diverse kleuren en glanzen. Ga je voor een natuurlijk blosje op je wangen of juist diep bessenrode lippen. Ga je voor mat of juist voor een gouden glans. Alles kan. NOTO is tevens clean, natuurlijk, biologisch én vegan. Dat wordt lekker smeren. Naast de make-up sticks heeft het merk ook nog gezichtsolie, -serum, -crème en scrub.

NOTO via Greenbeauty Market

Kester Black

Kester Black

Een beetje feestlook heeft ook gelakte nagels. Alleen de nasties in reguliere nagellak vinden we niet zo’n feestje. Nourished heeft het merk Kester Black. Zonder de tien meest schadelijke chemicaliën, ademend, diervriendelijk en vegan. Kester weet precies welke kleuren we willen. Van klassiek rood tot Fairy Floss en van chique donkerblauw tot Nude. Kester heeft ook (cadeau)sets met een nagellakje en lipstick in dezelfde teint.

Kester Black via Nourished

INIKA Organic

INIKA Organic

Van natuurlijke dagcrème tot vegan mascara. Bij INIKA Organic scoor je allerlei natuurlijke, halal, veganistische, microplasticvrije (zero plastic inside), glutenvrije, lactosevrije én dierproefvrije skincare en make-up. Zo een hele mond vol, maar het is echt superspul met alleen het beste van de natuur. Onze aanrader? Fan van de Bold Lash-mascara in bruine kleur, maar ook het lippotlood in Tan Nude en de Wenkbrauw Perfector zijn top.

INIKA Organic via Nourished