19 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: zondag 20 november 2022: win vijf keer een Dopper Steel 1,1 liter

19 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: zondag 20 november 2022: win vijf keer een Dopper Steel 1,1 liter

De feestdagen komen er weer aan! En hoewel deze periode vooral in het teken staat van gezelligheid, lampjes, lekker eten en cadeautjes heeft het ook een keerzijde. Al dat feestgedrag kan ook gepaard gaan met een overdaad aan onnodig verpakkingsafval, voedselverspilling en soms crappy cadeaus.

 

Dat merkte Dopper ook op en daarom willen zij de consument een handje helpen door een wegwerp cadeau om te wisselen voor een duurzaam presentje. En dat cadeautje, kun je winnen vandaag (zelfs 5x, we like, we like a lot!). Een Dopper Steel 1,1 liter.

 

Geen gekke actie van Dopper, zeker niet zelfs. Bij Dopper is de missie duidelijk: samen maken ze al dertien jaar korte metten met plastic wegwerp waterflessen en door het gebruik van een hervulbare fles bestrijd je direct plasticvervuiling. Alleen door samen te werken kunnen we uiteindelijk de grootste impact maken.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Met de campagneboodschap #Swap-the-crap roept Dopper consumenten op crappy cadeaus om te ruilen voor een duurzaam pareltje, zoals bijvoorbeeld de Dopper Steel 1,1 liter!

Wat je kunt winnen is de ideale herbruikbare waterfles om in het nieuwe jaar altijd mee te nemen, tijdens het sporten bijvoorbeeld (hallo goede voornemens). De Dopper mogen we vijf keer weggeven.

En good to know: deze dopper is vaatwasmachinebestendig tot 65C.

Stukje achtergrondinfo; de fles is gemaakt alvorens de hoogste eisen op het gebied van duurzame productie, resulterend in een Cradle to Cradle Certified® Bronze certificaat. Ook wordt deze fles met minimale uitstoot getransporteerd middels de samenwerking met het Good Shipping programma.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!