29 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender: donderdag 30 november 2023: win vijf keer een een Dopper Insulated

29 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender: donderdag 30 november 2023: win vijf keer een een Dopper Insulated

De periode vol gezelligheid, lampjes, lekker eten en cadeautjes komt er weer aan. En dat is natuurlijk één groot feest, maar (ja een dikke maar!) het heeft ook een keerzijde. Al dat feestgedrag kan gepaard gaan met een overdaad aan onnodig verpakkingsafval, voedselverspilling en soms crappy cadeaus.

De missie van Dopper is daarom helder en steengoed: ze willen kristalhelder water, in elke oceaan en uit iedere kraan. Weg met de wegwerpflesjes dus en hallo Doppers! De herbruikbare fles die single-use waterflesjes overbodig maken.

Goed verhaal en een goed cadeau zo'n Dopper Insulated: juist extra in deze maanden voor je warm water on the go. Vandaag win je vijf keer de thermosfles die 9 uur lang warm blijft en 24 uur koud.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

In deze periode wil Dopper mensen aanmoedigen om deze feestdagen niet te overdrijven met de cadeaus, less is immers more. Geef je toch een cadeau? Dan liever een nuttig cadeau, zoals een Dopper die je opnieuw kunt vullen.

En vandaag heb je dus vijf keer kans op een Dopper Insulated. In de thermosfles blijft je water, thee of koffie 9 uur warm of 24 uur koud. De roestvrijstalen body is afgewerkt met een duurzame powercoating, wat betekent dat die er knap uitziet en bestand is tegen krassen. De Dopper is gemakkelijk te vullen en schoon te maken. Door jou, of door je vaatwasser (op max 65 graden).

 

Dopper Insulated

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!