19 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender maandag 20 november 2023: win een lamp naar keuze van Loods 5

19 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender maandag 20 november 2023: win een lamp naar keuze van Loods 5

Er is licht in november! Deze maand treurig? Nee joh, ben je gek! In comes namelijk de Bartventskalender. En in comes Loods 5. We zijn los! Vandaag trappen we de Bartventskalender af met maar liefst twee winnaars voor morgen: in dummie taal betekent dat tweemaal kans op een lamp naar keuze van de gloednieuwe Loods 5 collectie.

 

Kom maar door hoor met die wintermaanden, want wij zijn voorbereid.

 

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Bello, Salsa of Sonne… De namen van de nieuwste gezinsleden van Loods 5. Vandaag dus tweemaal kans op een tafellamp naar keuze. En die lampen doen in deze donkere maanden precies waar ze voor dienen, maar zijn ook stuk voor stuk statement pieces. De metalen exemplaren komen in de leukste kleuren, passend bij de rest van de najaarscollectie van het eigen merk van Loods 5 (Loods 5 heeft naast de andere fijne merken die ze verkopen ook een eigen lijn en die is heel leuk, vinden we).

Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit tafellamp Sonne, een combinatie van paraplu-vorm en gedurfde kleuren (bordeaux/bronze of blauw/grijs). En how about Salsa? Deze swirl-vormige lamp komt in drie kleuren (sea blue, merlot of light grey). Ok, nog eentje waar je uit kunt kiezen én die wij zouden kiezen is tafellamp Bello: een kleine champignon lamp.

Bekijk de Loods 5 najaarscollectie 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!