26 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender maandag 27 november 2023: win honderd nagellakken van Herome Cosmetics

26 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender maandag 27 november 2023: win honderd nagellakken van Herome Cosmetics

Als je haar, uh nagels, maar goed zitten. De feestdagen zijn de perfecte reden om je nagellakken weer eens uit de doos te halen. Maar dan kom je erachter dat de nagellakken die je hebt ineens wel heel zomers zijn, of uitgedroogd of het lukt je gewoon niet de juiste kleur te matchen met je outfit. PA-NIEK.

No worries, want Herome Cosmetics bracht de Ultimate Desire Box uit, een luxe giftbox, verkrijgbaar in twee varianten, met maar liefst 100 lakken. Goed voor iedere dag van december een ander lakje op iedere nagel.

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Wedden dat je wel even vooruit kunt met de honderd nagellakjes die je vandaag van Herome Cosmetics kunt winnen. Door mee te spelen maak je dus kans op de Ultimate Desire Box. De nagellakken in de box zijn vegan, dierproefvrij en zuurstofdoorlatend en komen met verzorgende ingrediënten als silica, panthenol en vitamine E om de nagels te versterken en te beschermen tegen uitdroging. En die lakjes kunnen zo hop je koffer in met het handige reisformaat.

Er zijn dus twee Utimate Desire Boxen. Zo heb je de Floral Box  (met gekleurde bloemen op de verpakking) en de Polishes Box (met gekleurde nagellakjes op de verpakking), allebei met de meest gedragen nagellakkleuren uit de hele collectie. Trouwens ook mooie boxen an sich, om ergens in je huis te plaatsen.

De Ultimate Desire Boxen hebben een waarde van 399 euro, maar kosten 199 euro.

 

Herome Cosmetics 

 

 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!