23 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender vrijdag 24 november 2023: win een cadeaubon van 300 euro van POM Amsterdam

23 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender vrijdag 24 november 2023: win een cadeaubon van 300 euro van POM Amsterdam

Met de decembermaand in het vooruitzicht, mogen ook de glitters weer uit de kast. Je kunt weer shinen tijdens het kerstdiner, nieuwjaarsfeest of pakjesavond. Krijg je al kledingstress van het idee dat je weer met iets nieuws voor de dag moet komen? Komt dat even goed uit.... POM Amsterdam heeft weer een knallende nieuwe collectie voor de feestdagen: The Festive Collection. De collectie heet Dancing Fireworks en zit vol met pailletten en matellic en velvet looks. Zo kom je nog eens voor de dag op je feessie.

Vandaag nemen we je kledingstress weg en kun je een cadeaubon van 300 euro winnen voor het compleet maken van je partylook.

 

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

POM Amsterdam heeft zo’n beetje voor ieder wat wils in haar feestcollectie allemaal. Volledig in Stardust Gold? Zo hebben ze een losse broek, top en riem in het assortiment. Diezelfde items heeft POM in Stardust Violet. Hartstikke leuk om alles bij elkaar te dragen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de items te combineren met een ander item. Gegarandeerd shinen tijdens de borrel of het diner in ieder geval.

Toch liever een jurkje? Check dan de mesmerizing jurk en combineer deze met een van de riemen. Een keer gaan voor iets origineels? Kijk eens naar de kimono’s. De roze kimono heeft een handgeschilderd print met bloemen en is over een kleurrijke top en jeans ook ideaal voor de rest van het jaar.

Maar dan horen we je denken: wat kun je dan precies winnen? Nou, omdat iedereen natuurlijk zijn eigen smaak heeft en de één meer van glitters houdt dan de ander geeft POM Amsterdam een tegoedbon t.w.v. 300 euro weg.

POM Amsterdam 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!