1 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: woensdag 2 november 2022: win een paar laarzen of een paar sloffen van Travelin’ Outdoor

1 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: woensdag 2 november 2022: win een paar laarzen of een paar sloffen van Travelin’ Outdoor

De hort op! Na al dat gezit tijdens het kerstdiner (en het eindeloze eten deze maanden) kan een wandeling geen kwaad. Travelin' ticks all the boxes. De schoenen, laarzen en sneakers van Travelin’ zijn écht goed voor een stevige hike of lange wandeling, maar ook voor een stadswandeling. En als we dan eenmaal lopen, dan willen we dat natuurlijk zo comfortabel, efficiënt en stijlvol (zeker stijlvol deze maanden) mogelijk doen. Oooh en ook zo fijn zijn de Travelin’ At-Home sloffen. Het gehele jaar warme voeten met de mega comfortabele sloffen. 

 

In it to win it met op 7 november de kans op een paar laarzen of een paar sloffen van Travelin'. Leuk voor de dames en de heren.

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

It’s up to you voor welke laarzen of sloffen je gaat. Voor de Laarzen heb je de keuze uit het model Finland (deze zijn laag) of het model Norway (deze zijn hoog). Beide zijn twee klassiekers uit de Travelin‘ collectie gemaakt van leer en gevoerd met echt schapenwol. Ze zijn bovendien voorzien van een waterdicht membraan.

De sloffen zijn er ook in twee soorten. Je hebt de Be-home (voor de heren) en de At-home (voor de dames). De sloffen worden in Europa gemaakt en zijn van schapenwol en voorzien van een stevige profielzool. Haardvuur en een warme choco erbij en je zit snor.

De kleur van beide mag je ook nog zelf kiezen.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!