20 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender dinsdag 21 november 2023: win een luxe wellness pakket van Wellmark

20 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender dinsdag 21 november 2023: win een luxe wellness pakket van Wellmark

We hebben een aantal keer gezegd en we herhalen met alle plezier: weggeven mag, houden ook. In het geval van de prijs van vandaag, zouden we voor de laatste optie gaan. Wellmark geeft namelijk een luxe wellness pakket weg met alle bestsellers, ideaal voor deze maanden.

 

Wie wat waar? Wellmark verkoopt duurzame body- & homeproducten, zoals handzepen, geurkaarsen, geurstokjes en badzout. En speciaal voor de Bartventskalender geven ze dus een luxe pakket weg met alle bestsellers. Help je dus jezelf de wintermaanden mee door én je levert een sociale bijdrage aan de maatschappij. Komt omdat Wellmark onder andere met sociale werkplaatsen werkt en zo iedereen een plek geeft om te kunnen werken.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen:

Wat je kunt winnen:

Wat er in het pakket zit, dat Wellmark weggeeft? Daar gaan we:

  • Bamboe handzeep: may all your troubles be bubbles, top quote al vraag je het ons. In het pakket zit de stijlvolle glazen zeepdispenser met vegan handzeep met een heerlijke geur van bamboe.
  • Navulverpakking handzeep bamboe: kijk, kun je meteen even vooruit. De handzeep is trouwens ecologisch, makkelijk biologisch afbreekbaar en bevat geen parabenen, win-win voor jou en het milieu.
  • Grote geurkaas cedarwood: maar even serieus, hoe kom je de wintermaanden door zonder geurkaarsen?  Gemaakt van 100% koolzaadwas in een mooi bruin glas.
  • Geurstokjes cedarwood: 1 +1= 2 en om je huis helemaal winterproof te maken, krijg je ook de geurstokjes van Wellmark.
  • Badzout: dood badzout in een mooi glas in de geur lavendel. Kom maar op met die verwenmomentjes.
  • Marble tray: niet weeeeer extra accesoires in je huis, horen we je denken. Nou die van Wellmark wil je wel hoor en al helemaal als je ze kunt organiseren op de de marble tray.

Wellmark

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!