28 november 2023, door Sanne Carbaat

Bartventskalender: woensdag 29 november 2023: win een overnachting mét verrassingsdiner en ontbijt bij The Market Hotel in Groningen

28 november 2023, door Sanne Carbaat

Bartventskalender: woensdag 29 november 2023: win een overnachting mét verrassingsdiner en ontbijt bij The Market Hotel in Groningen

Er gaat niks boven.. Groningen! Nog steeds één van de betere slogans als je het ons vraagt, of je het nu hebt over de provincie of de hoofdstad zelf. In Groningen vind je The Market Hotel (by WestCord). In de binnenstad, aan de Grote Markt. En van alle markten thuis is The Market Hotel zeker: je kunt er tiptop overnachten, lekker ontbijten bij Bakkerij Westers of aanschuiven bij Café Willem Albert voor een avondje tafelen en borrelen.

 

Laat dat nu ook net de prijs van vandaag zijn: een overnachting bij The Market Hotel in Groningen. Met nog een paar feestelijke extra's natuurlijk; we pakken uit!

 

Zelf meemaken is altijd het beste, maar als een hotel verschillende awards binnenhaalt, dan weet je dat het snor zit. Van een Travelers Best of the Best Choice tot in het rijtje top 10 van de Dutch Hotel Awards 2023. 

In de laatste twee weken van november gaat er iedere werkdag een Bartventdeurtje open met daarachter hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zitKnock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen?

Wat je kunt winnen?

Met z’n tweetjes overnachten bij The Market Market in Groningen, dat moge ondertussen duidelijk zijn. Maar dat is niet alles! Jullie schuiven namelijk ook aan voor een verrassingsdiner bij Café Willem Albert. Denk klassiek Hollandse gerechten, maar wel in een nieuwerwets jasje. Wat precies? Eh ja, dat is die verrassing dus. Natuurlijk kan er rekening worden gehouden met dieetwensen.

‘s Ochtends staat het ontbijtbuffet klaar met lekkere baksels en broden van Bakkerij Westers. Prijsje wel dit, toch?

The Market Hotel

Overnachting op basis van beschikbaarheid 

 

Nog niet eerder ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!