4 februari 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zaterdag 5 november 2022: win twee nachten voor twee personen bij Coco’s Buitenhuisje

4 februari 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender zaterdag 5 november 2022: win twee nachten voor twee personen bij Coco’s Buitenhuisje

Natuur en design? Echt even eruit maar met alle comfort? Midden in het groen opladen en met een te knappe inrichting die je zo mee naar huis wilt nemen? Ja op dit alles? Op naar Coco's Buitenhuisje in Nunspeet! In de natuur, vlakbij het Veluwemeer en de Zandenplas doe je dat opladen in dit te knappe tiny house. Omringd door bossen en buiten, maar met een moderne en kleurexplosieve inrichting is dit de juiste combo van natuur en design. Je hebt vanaf bijna ieder hoekje uitzicht op de tuin en je eigen terras waar je naar hartenlust kunt barbecueën, borrelen aan de grote tuintafel, eekhoorns kunt spotten in het eekhoornhotel (ja, echt, is er ook) of gewoon een boek kunt lezen in de hangmat. Mocht de zon niet schijnen, dan zit je binnen zeker net zo fijn. Overal is een emmer vol kleurrijke liefde gegooid, of je nu in het knusse zithoekje zit, op de corduroy bank bent neergeploft of 's ochtends de dag ziet beginnen vanuit je bed. Knapheid alom.

 

Wie wil dit niet? Precies, dus maak hier kans op twee nachtjes slapen bij het te leuke Coco's Buitenhuisje!

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Pak die koffer in en zet je telefoon maar uit, want je kunt maar liefst twee nachten bij Coco’s winnen! Lekker met z’n tweetjes een weekend (of doordeweeks, alles gaat in overleg) de hort op. De paden op, de lanen in! Of je dit nu letterlijk in het bos om de hoek doet of dat je gaat borrelen in Harderwijk, dat is aan jou. Wat is dan aan Coco? Nou die twee nachten dus, maar er wordt ook gezorgd voor een flesje wijn bij aankomst, spelletjes the whole night long, een bbq voor de wintervuurman/vrouw en al dat anders dat je nodig hebt voor echt-even-weg en nu-even-niets.

 

ps stel he, je wint niet, stel: dan boek je toch gewoon zelf? Coco’s is te leuk om niet geslapen te hebben!

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!