Oostenrijk1 december 2022, door Isa de Laat

Voor hen die alles uit hun wintersport willen halen: het BERG-GESUND in het Grossarltal

Oostenrijk, 1 december 2022, door Isa de Laat

Voor hen die alles uit hun wintersport willen halen: het BERG-GESUND in het Grossarltal

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: wintersport draait niet alleen maar om kilometers maken op de latten. Want toegegeven: rustig in een skilift aanschouw je pas echt hoe mooi het landschap is. Zonde, want er zijn zoveel meer manieren om het landschap te ontdekken. Natuurlijk hoef je meters maken niet aan de kant te zetten en kun je ook combineren. In SalzburgerLand zetten ze stappen om hier meer aandacht voor te krijgen.

Met het ‘BERG-GESUND’-activiteitenprogramma in het Grossarltal beleef je de winter op een andere manier. Dat is een programma met volop activiteiten buiten het skiën en snowboarden om. Dubbel plezier en twee vliegen in een klap dus. Als je in 1 van de 110 aangesloten accommodaties verblijft, is deelname aan het ‘BERG-GESUND’-programma ook nog eens gratis.

 

Meer wintersport? We nemen je graag mee.

 

BERG-GESUND’-programma

BERG-GESUND’-programma

First things first, dat BERG-GESUND’-programma dus. Want wat voor de activiteiten zijn part of the deal?  Naast uitdagende ski-afdalingen, intensieve skitourtochten door het bos, over de alpenweiden en over bergtoppen, dus heel veel anders. Denk aan begeleide sneeuwschoenwandeling, ijsvissen, tandemparagliding, een sleetocht of klimmen in een klimhal.

 

Meer weten? Klik voor meer informatie over het programma, prijzen en aangesloten accommodaties hier. 

 

© TVB Großarltal/Alex Kijak