Frankrijk11 oktober 2023, door Isa de Laat

The Hoxton is hitting the slopes met een luxe chalet in Morzine, Frankrijk

Frankrijk, 11 oktober 2023, door Isa de Laat

The Hoxton is hitting the slopes met een luxe chalet in Morzine, Frankrijk

Het zal je vast niet zijn ontgaan, we zijn big Hoxton fans hiero en wintersportfans, dat zijn we ook for sure. Het zij zo dat dat nu even heerlijk samenkomt. The Hoxton is hitting the slopes met een luxe chalet in Morzine, Frankrijk. Halverwege de besneeuwde toppen van de Alpen staat een huiselijk ingericht luxe chalet voor twaalf personen. We verklappen alvast: er is GREY GOOSE® Vodka voor de après ski en een privékok van Hox. Enkeltje please.

The Hoxton, Morzine

The Hoxton, Morzine

Een stomende hot tub, een privéchauffeur, bioscoopzaal, een door de chef-kok bereid diner en wodka voor de après ski en je vakantie is compleet. In het huis van The Hoxton is plek voor jou en je 11 vrienden. Er zijn zes gezellige kamers met eigen badkamer, een buitensauna, een enorme keuken en al het anders wat je niet kunt missen. Dat alles wat je niet kunt missen, is op vijf minuten afstand van de dichtstbijzijnde lift. Good to know is dat koters helaas niet welkom zijn. Hox Chalet loopt van 10 januari tot 10 februari 2024. De tweedaagse ervaring kost €540 per persoon en het verblijf van zeven nachten kost €1900 per persoon. Het verblijf in Hox Chalet is inclusief diners, zoetigheid, dagelijkse ontbijten, drankjes en snacks.

De Hox Chalet-ervaring is beschikbaar voor twee of zeven nachten en dan krijg je dus (kort samengevat): een ervaren chaletteam met een Hox-chef, gastheer en mixoloog, dagelijks een ontbijt van lokale producten, hox diner en drankjes, privéshuttle naar de skipistes, rugzakken en t-shirts, een op maat gemaakte Hox Survival Guide voor Morzine, toiletartikelen van Blank, een dagelijkse schoonmaak en een GREY GOOSE® Vodka cocktailbar.

 

The Hox Chalet