Familie Buitenhuys - Barts Boekje

Opvallend, normaal willen we tijdens een get away graag op stap, of nou ja, het een en ander ondernemen, maar tijdens een weekend bij een van de plekken van Familie Buitenhuys blijven we maar al te graag binnen.

We mogen het vaker zeggen, dat is waar, maar je bent zo goed als je laatste wedstrijd toch? Nou: Familie Buitenhuys, met de meest fijne logeeradressen door heel Nederland, speelt een potje eredivisie waar je U tegen zegt.

We menen het daadwerkelijk als we na een weekend in één van de vier Familie Buitenhuys plekken zeggen dat we zelden een fijner huis hebben gezien. Uniek in hun soort, dat zijn ze.

Ieder huis is anders maar één ding is zeker: ontspannen, opladen en bijkomen doe je er bij alle vier. Opvallend, normaal willen we tijdens een get away graag op stap, of nou ja, het een en ander ondernemen, maar tijdens een weekend bij een van de plekken van Familie Buitenhuys blijven we maar al te graag binnen.

Locatie, locatie, locatie

Familie Buitenhuys ken je misschien al van een van de drie heerlijke huisjes in Venhuizen, in de omgeving van Hoorn aan het Markermeer. Niks dan lof over die plek, dus de verwachtingen waren hooggespannen toen we hoorden dat er een stekkie bij kwam in het gezellige zuiden. En daar in het zuiden, in het Brabantse Schaijk, is het ook goed vertoeven; het huis bevindt zich namelijk op een vakantie park.

Het oog wil ook wat

It’s the inside that (also) counts en dat zit in het geval van Familie Buitenhuys helemaal goed. Weetje wat het is? Alle vier de huizen hebben hun eigen charme. Verbouwd, gerenoveerd of zelfs volledig ontworpen door de Familie zelf en dat voel je en zie je aan alles. Fijne terugtrekplekjes, keukens met alles erop en eraan, knap servies, kleden en meer gezelligheid, in ieder huis een lekkere bank om ‘s avonds te cocoonen, houtkachels, baden met uitzicht over de velden. We zijn fan voor als dat nog niet duidelijk was.

Keffers & Kroost

Alle vier de huizen zijn family friendly homes. Met allemaal meer dan genoeg ruimte voor de kids om te dollen en te hollen. Je voelt aan alles dat de Buitenhuysjes zelf ook een familie zijn, they know the drill. Huis Schaijk, dat je in het zuiden vindt, zit op dat vakantiepark en dus meer dan genoeg vermaak voor met het kleine spul. Je keffer kun je thuislaten, de plekken van Familie Buitenhuys zijn al zo gezellig en knus en eigenlijk veel te knap voor een eigenwijze keffer die binnen komt wandelen met vieze poten.

Fotocredits: Marielle Kokke en Manon van de Oort.

Naar Familie Buitenhuys Meer foto's
familie buitenhuys 17 familie buitenhuys 20 familie buitenhuys 20 familie buitenhuys 07 familie buitenhuys 20 familie buitenhuys 20 familie buitenhuys 20 familie buitenhuys 17 familie buitenhuys 09 familie buitenhuys 09 familie buitenhuys 09 familie buitenhuys 09 familie buitenhuys 09 familie buitenhuys 09 familie buitenhuys 07 familie buitenhuys 07 familie buitenhuys 07 familie buitenhuys 07

Adres

Hoorn, Nederland

Extra informatie

Inchecken: 15:00 uur

Uitchecken: 11:00 uur

Faciliteiten

Babybedje
Comfortabele werkruimte
Familiekamers
Gratis parkeren
Huisdieren niet toegestaan
Koffie- en theefaciliteiten
Niet roken kamer(s)
Openslaande deuren naar terras
Privé terras
Regendouche
Spelletjes
Toiletartikelen
Tuin
Tv
Uitzicht over de rivier en achterliggend natuurgebied