Barts Boekt Hotel-Can-Sastre-Ibiza

Boutique hotel in Spanje, Ibiza

Hotel Can Sastre Ibiza

Op het terrein van Can Sastre zijn drie casita’s en twee villa suites, allemaal om te smullen zo stijlvol aangekleed.

Boutiquehotel Can Sastre vind je op het altijd heerlijke Ibiza. Authentiek, met smaak ingericht, buiten de gebaande paden en toch overal dichtbij. Dat is Can Sastre.

Boutiquehotel Can Sastre is eigenlijk een kleinschalige agroturismo waar het groots genieten is om verschillende redenen. Hier ervaar je een perfect uitgebalanceerde combinatie van looks, gastvrijheid en heerlijk eten. De Haagse eigenaren Bibi en Raymond tikten de finca op de kop en toverden de boel binnen een kleine week om naar de knappe verhuurklare accommodatie die het nu is. Can Sastre ligt off the beaten track, maar toch dichtbij de echt leuke plekjes van all-time favorite Ibiza.

Op het terrein van Can Sastre zijn drie casita’s en twee villa suites (waarvan één voor met z’n vieren): allemaal om te smullen zo stijlvol aangekleed. Er staan zachte uitslaapbedden, in de douche vind je fijne producten van Meraki en ieder huisje heeft een privéterras om ’s avonds lekker roseetjes op te nippen. ’s Ochtends schuifel je richting het ontbijt bij het centrale zwembad en de kleine bar, waar je ook je eigen drankjes pakt. Op het menu geen rommel maar een kanjer van een açai bowl, verse sapjes, toast met gepocheerde eieren, avocado en chilisnippers. Alle producten komen van lokale leveranciers en worden dagelijks vers geleverd. Proef je. Besluit je voor een pool day te gaan – wat we zouden toejuichen – dan staan de ligbedjes en parasols op je te wachten. Vergeet de rest: bij Can Sastre wil je logeren.

Locatie, locatie, locatie

Ibiza behoeft geen introductie, maar deze spot is perfect: het boutiquehotel Can Sastre ligt vlakbij het dorp Santa Gertrudis in het midden van Ibiza, precies waar je wilt zitten. Buiten de gebaande paden en toch op maximaal 20 minuten rijden van de leukste plekken van het eiland. Je toert naar het noorden voor de rust, binnen 5 minuten naar lievelingsdorp Sant Gertrudis of naar het westen voor het heerlijke Cala Gracioneta. Of je gaat helemaal nergens meer heen, maar blijft lekker hangen in het paradijs Can Sastre.

Het oog wil ook wat

Het stel uit Den Haag heeft heel wat van de wereld gezien voordat ze neerstreken op Ibiza. Bij de inrichting van het hotel hebben ze zich laten inspireren door hun reizen. Binnen hangen een paar spiegels en dromenvangers, maar het geheel is stijlvol ingetogen. Kenmerkend voor Can Sastre zijn alle knusse zitjes met bergen kussens. Om in neer te ploffen na een dagje struinen over het eiland. Maar ook de buitenkant is een plaatje: de felgekleurde bloemenstruiken steken prachtig af tegen de witgepleisterde muren van de finca.

Keffers & kroost

Kindjes pak je lekker in. De villa suite heeft twee slaapkamers is perfect voor gezinnen. Honden laat je thuis.

Naar Can Sastre Meer foto's
can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza can sastre ibiza

Adres

Can Sastre Hotel, Camí Vell de Sant Mateu, San Rafael, Ibiza, Spanje

Extra informatie

Inchecken: 15.00
Uitchecken: 11.00

Faciliteiten

Air conditioning
Bar
Fitnessruimte
Gratis parkeren
Massages
Niet roken kamer(s)
Oplaadstation voor elektrische voertuigen
Restaurant
Spa en wellnesscentrum

ibiza cover pop-up