Mooibaai, Kaapstad - Barts Boekje

Hotel in Zuid-Afrika, Kaapstad

Mooibaai, Kaapstad

De vijf cottages hebben allemaal een eigen terras en daar krijg je panoramische uitzichten bij cadeau.

Als Kaapstad op je wishlist prijkt dan geven we je geen keus: verblijf bij het charmante Mooibaai. Slapen in één van de cottages van Mooibaai is vakantie zoals je het in je dromen voor je ziet.

Mooibaai is gevestigd op een van de mooiste plekken op aarde: het groene Hout Bay in Cape Peninsula. Aan de wieg van de bed and breakfast staat de Belgische Valérie. Ze werd verliefd op de plek, middenin de natuur en tegelijkertijd vlakbij goede restaurants, een waanzinnig strand en het spectaculaire Kaapstad. Valérie gooide het roer ‘ik vertrek’-stijl om, opende Mooibaai en geniet nog elke dag van deze stap. Haar liefde voor Hout Bay werkt bovendien aanstekelijk; hierna voel jij die spark zeker weten ook.

Mooibaai is gevestigd in een voormalige boerderij in Cape Dutch stijl en wordt omringd door bergen. De vijf cottages hebben allemaal een eigen terras en daar krijg je panoramische uitzichten bij cadeau. Boek, glas wijn: we zeiden al dat dit is zoals je het je had voorgesteld. En dan hebben we het nog niet gehad over het zwembad waar je vanaf je terras induikt. Of over het voortreffelijke ontbijt met zelfgemaakt vers brood. Wij snappen Valérie volkomen.

Locatie, locatie, locatie

Als je incheckt, ga je alleen nog naar buiten voor Llandundo Beach. Oké vooruit: Kaapstad, Cape Point, Stellenbosch en Hermanus liggen op een steenworp afstand en lonken. Dichterbij ‘huis’ ligt World of Birds, pal aan de achtertuin van Mooibaai. De kans is groot dat er een exotische vogel op je veranda landt.

Het oog wil ook wat

De vijf cottages zijn van binnen ruim en licht, ontdaan van overbodige franjes – stijlvolle soberheid. Ieder huisje heeft een ruime inloopdouche en een eigen terras met zitje, vanwaar je zo een plons maakt in het zwembad. Daarnaast is er ook nog een super gezellige gemeenschappelijke ruimte waar er iets gekookt kan worden of waar je een vuurtje aan kan maken in de koudere dagen. Alles even knap, maar de echte winnaar van de beauty contest is de directe omgeving van Mooibaai. Die bergen, de bomen, de bloemen: er kan niks tegenop.

Keffers & Kroost

Hoewel je het misschien niet direct verwacht, is Mooibaai waanzinnig kidsproof. Als je met een newborn reist, tref je een gespreid babybedje bij aankomst. Het oudere kroost kruipt lekker op de brede slaapbank. Huisdieren laat je thuis, maar wildlife genoeg in Zuid-Afrika.

Naar Mooibaai Meer foto's
mooibaai kaapstad mooibaai kaapstad mooibaai kaapstad mooibaai kaapstad mooibaai kaapstad mooibaai kaapstad mooibaai kaapstad elephant mooibaai kaapstad elephant hippo mooibaai kaapstad hippo mooibaai kaapstad ostrich mooibaai kaapstad ostrich mooibaai kaapstad penguin mooibaai kaapstad penguin mooibaai kaapstad penguin mooibaai kaapstad rhino mooibaai kaapstad rhino mooibaai kaapstad

Adres

MooiBaai, Hout Bay, Kaapstad, Zuid-Afrika

Extra informatie

Kidsproof

Ontbijt met zelfgemaakt vers brood

Babybedje beschikbaar (280R extra)

Singles betalen 80% van de kamerprijs

Minimumverblijf van 2 nachten

Faciliteiten

Babybedje
Gratis parkeren
Niet roken kamer(s)
Ontbijt inclusief
Zwembad