Pillows City Hotel Brussels Centre, Brussel - Barts Boekje

Boutique hotel in België, Brussel

Pillows City Hotel Brussels Centre, Brussel

Juist de overnachting moet de ervaring van de reis zijn en daarom word je in één van zeventig kamers en twee suites altijd uitgerust wakker.

Hop trein uit, hotel in. Pillows City Hotel Brussels Centre is er zo eentje. En wat het zeker niet is is een kil hotel met weinig sfeer. Alles behalve zelfs: dit is een howe away from home in de bruisende hoofdstad.  Oh, Brussel was toen nog een bruisende stad, zo zong Liesbeth List ooit. Maar alé, dat is het toch nog steeds? Vinden wij althans wel. We logeren er maar wat graag, struinen de (best wel compacte) binnenstad met plezier af en mogen er vooral tijdens de kerstperiode wanneer er in Brussel overal kraampjes uitgestald zijn, én tijdens een zonnige weekenddag (want hetzelfde verhaal – Brussel mag graag buiten leven) graag komen.

First things first, want of je nu een citytrip, vriendinnenvakantie, gezinsuitje (he ho Family Room) of zakenreis hebt, rust kunnen we allemaal wel wat meer gebruiken. Dat weet Pillows City Hotel Brussels Centre ook. Juist de overnachting moet de ervaring van de reis zijn en daarom word je in één van zeventig kamers en twee suites altijd uitgerust wakker. Kan komen door het hemelse bed, het elegante design, pakkende kunst of door Egyptisch bedlinnen. Waarschijnlijk is het het allemaal.

Je wandelt zo de stad in voor een hap, maar je kunt ook nóg dichterbij huis blijven en aanschuiven bij The Living Bar & Bistro in Pillows Brussel.

Locatie, locatie, locatie

Trein uit, hotel in. Zo makkelijk is het als je bij Pillows Brussels logeert. Vanuit de trein sta je al met één been in je hotelkamer. Maar je bent ook zo op de Grote Markt, bij Manneken Pis of het Koninklijk Paleis. Bijna overbodig om te zeggen, maar je bent binnen twee koprollen bij al het ander leuks dat het oude centrum van Brussel te bieden heeft. Teveel restaurants, kroegen, biercafés en lunchplekken om in één weekend aan te doen. Zit niets anders op: nog een keer gaan maar.

Het oog wil ook wat

Het oog wil kunst en dat weten ze hier maar al te goed. Luxe alom en overal (mag ook een keer) met zachte vloerbedekking, elegant design en pakkende kunst die voor elke kamer apart is geselecteerd. Geen kakafonie aan kleuren, maar heel goed bij elkaar passende tinten, materialen en textiel. In het bar/café is het sjiek op een hippe manier en zo ook in de kamers. Alles mooi, maar niets schreeuwt om aandacht. Juist die kalme, zachte en past-precies-goed luxe maakt een overnachting bij Pillows Brussel helemaal goed.

Keffers & Koters

Die kids moeten toch een keer beginnen met van mooie dingen leren te houden, dus neem ze vooral mee naar Pillows Brussel (of doe het niet en houdt het voor jezelf). Uitslapen en samen de stad in geblazen. Dat uitslapen, dat kan dan weer niet als je de hond meeneemt, dus dat mag dan ook niet.

Naar Pillows Brussel Meer foto's
pillows brussel luxury room pillows brussel library pillows brussel living pillows brussels living pillows brussel buiten pillows brussel suite pillows brussel family kamer pillows brussel family kamer pillows brussel library

Adres

Pillows City Hotel Brussels Centre, Parochiaansstraat, Brussel, België

Extra informatie

Inchecken: 12:00 uur

Uitchecken: 15:00 uur

Faciliteiten

Air conditioning
Bar
Beamer
Bluetooth speaker
Comfortabele werkruimte
Dagelijkse schoonmaak
Droger
Familiekamers
Fitnessruimte
Huisdieren niet toegestaan
Niet roken kamer(s)
Oplaadstation voor elektrische voertuigen
Privé ruimte voor oa vergaderingen
Restaurant