Pulitzer, Amsterdam - Barts Boekje

Niks overdreven of te sjiek. Nee Pulitzer = Pulitzer. Hollandse nuchtere sferen in combi met modern en gewoon belachelijk mooi.

Pulitzer, een van de favoriete hotels in Amsterdam. Dat is niet voor niets: de locatie is top, de gastvrijheid is on en de looks zijn jaloersmakend. De hele boel inladen en hups, mee naar huis. De restaurants (er zijn er twee) zijn goed en de bar is er zo één waar je ieder weekend wil neerploffen, nippend aan je cocktail. Well, do you get the point? Pulitzer fans verzamelen!

Wat het allemaal extra bijzonder maakt is dat het hotel bestaat uit een verzameling van maar liefst 25 grachtenpanden, allemaal aan elkaar verbonden. Gangetje hier, hoekje om en door naar de volgende ruimte. Heerlijk rondstruinen en je ogen uitkijken naar al het moois. Niks overdreven of te sjiek. Nee Pulitzer = Pulitzer. Hollandse nuchtere sferen in combi met modern en gewoon belachelijk mooi.

Locatie, locatie, locatie

Bartje hartje Pulitzer in het hart van Amsterdam. Om de hoek van de 9 straatjes, maar toch rust. We kunnen hier kort over zijn: de locatie is gewoon perfect. Je bent overal binnen no time. Leuk is het om een fiets te huren bij het hotel: je crost de stad rond als een echte Amsterdammer op een knappe Pulitzer fiets. Fijn ook: dan hoef je niet te sjouwen met je aankopen.

Het oog wil ook wat

Authentieke, historische sferen met beeldschone, eigentijdse toevoegingen. Ouderwets interieur meets moderne foefjes zeg maar. O! En Santal 33 van Le Lab0 als huisgeur (10 punten). Overal leuke hoekjes, banken en terugtrekplekjes. Hulde voor Pulitzer Hotel.

Keffers & Kroost

We zeiden het al, Hollandse sferen, niet moeilijk gewoon fijn en hoe het heurt. Je voelt het al aankomen want het is gewoon twee keer een ja. Keffers tot aan de knie zijn welkom to join the party. Kroost, ja hoor gezellig. Inladen en go. Bij Pulitzer hebben ze hele fijne familiekamers. Genoeg plek voor iedereen.

Naar Pulitzer Meer foto's
Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer Pulitzer

Adres

Pulitzer Amsterdam, Keizersgracht, Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Inchecken: 15:00

Uitchecken: 12:00

Faciliteiten

Air conditioning
Bar
Bootverhuur
Comfortabele werkruimte
Dagelijkse schoonmaak
Dichtbij Centraal Station/OV
Familiekamers
Fietsverhuur
Fitnessruimte
Huisdieren toegestaan
Niet roken kamer(s)
Privé ruimte voor oa vergaderingen
Restaurant
Spa en wellnesscentrum