SHWAY, Antwerpen - Barts Boekje

Appartementen in België, Antwerpen

SHWAY, Antwerpen

Settel je na een dagje struinen door de stad lekker op de bank in je eigen appartement, pak er een flesje wijn bij en enjoy de little escape.

We love you Antwerp, we do. De stad op een steenworp van ons eigen land waar het altijd gezellig is en waar de leuke horeca je om de oren vliegen. SHWAY wat? Yes, dat is dus een heerlijke accommodatie in Antwerpen. Het zijn verschillende appartementen met allemaal een eigen twist. De ene industrieel, de ander meer cozy. Voor ieder wat wils, zeg maar. Maar… In Antwerpen zijn er toch meer dan genoeg leuke hotels? Jawel, dat is zo, maar toffe appartementen misten we nog. Totdat het nieuwe SHWAY daar ineens was. Halleluja.

SHWAY is de ideale plek om een paar nachtjes te verblijven, leuk met je vriend(in), man of vrouw, lief of gewoon met de hele familie. Settel je na een dagje struinen door de stad lekker op de bank in je eigen appartement, pak er een flesje wijn bij en enjoy de little escape.

Het oog wil ook wat

SHWAY heeft verschillende fijne appartementen in Antwerpen, drie locaties om precies te zijn. Allemaal hun eigen charme en allemaal knapper dan knap. SHWAY28 heeft een tropische boutique stijl, met een huiselijk karakter. SHWAY60 appartementen zijn meer industrieel en verder is het hier simplicity is key in combinatie met een old style, redone achtige sfeer. Het derde appartement is modern met een mix van gedurfde kleuren en behang, maar toch is de sfeer van elke studio bewaard gebleven en juist dat is dus zo leuk van deze appartementen.

Locatie, locatie, locatie

Alle drie in het centrum van Antwerpen. Want dat is toch wel een must tijdens een get away naar een andere stad. Om de hoek van de leuke horeca en winkels. Kijk hier voor meer Antwerpen tips voor tijdens je bezoek.

Keffers & Kroost

Je keffer kun je dit keer beter even thuislaten. Want je viervoeter meenemen naar een stad zoals Antwerpen is zo fijn voor je keffer niet. Trappen van het appartement op en meer van dat soort stadse taferelen. Laat je dog maar lekker bij de oppas in je hometown. Kroost daarentegen, neem ze gezellig mee. Er zijn verschillende appartementen waar je heerlijk kunt verblijven met het hele spul. Niets zo gezellig als er samen op uit met de hele familie.

Naar Shway Meer foto's
SHWAY, The Pink Pigeon SHWAY- red monkey SHWAY- red monkey SHWAY- red monkey SHWAY- The blue parrot SHWAY- The blue parrot SHWAY, the lightblue parrot SHWAY, the lightblue parrot SHWAY- The blue parrot SHWAY, The Pink Pigeon SHWAY, The Pink Pigeon

Adres

SHWAY 40, Rosier, Antwerpen, België

Extra informatie

Inchecken: 14:00

Uitchecken: 11:00

Faciliteiten

Air conditioning
Dichtbij Centraal Station/OV
Droger
Huisdieren niet toegestaan
Niet roken kamer(s)
Wasmachine