Hotel Plantage Rococo - Barts Boekje

Onder of boven de rook van Amsterdam, het is maar net hoe je het bekijkt, op zo’n kleine 20 autominuten van Amsterdam (West) vind je Buitenplaats Plantage Rococo. En wij zijn er gek op! Niet alleen voor fijne, relaxte weekendjes uit, maar ook als de perfecte locatie voor die droom van een bruiloft. Dé plek waar aristocratische finesse en nonchalante je ne sais quoi elkaar vinden. Statig, maar tegelijkertijd warm, vriendelijk en een beetje funky. Het barst er van de fijne plekken, zowel binnen als buiten. Zeiden we al een droom van een trouwlocatie?

Het fijne is dat Buitenplaats Plantage Rococo niet in the middle of nowhere ligt, maar je wel de charmes van het buitenleven hebt. Je bent er echt even helemaal uit met je gasten. Het knappe landgoed is onderdeel van een groep landgoederen aan de rand van het voormalige Wijkermeer in de gemeente Velsen. Over charmes gesproken: de wilde, sprookjesachtige achtertuin is de perfecte setting voor een romantische ceremonie onder een eeuwenoude boom. Ook binnen in het 18e-eeuwse landgoed zijn er tal van fijne plekken voor een prachtige ceremonie en een royaal eco-diner.  Eco-diner, ja. Dat betekent de lekkerste seizoensgebonden gerechten van natuurlijke, biologische ingrediënten zonder e-nummers, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de ‘foodprint’. De enorme liefde voor authenticiteit, vriendelijkheid en de historie van het pand is voelbaar in ieder (gestyled) detail. Plantage zou Plantage niet zijn als er geen (organic) rock & roll sausje over de hele boel heen kwam: er zijn statige en massieve elementen, veel leer, grote planten en kunst aan de muren.

Gegarandeerd dus dat deze locatie het oh-zo knap gaat doen op je trouwfoto’s. Ook de bruidssuite van Plantage Rococo is een droom en met een picture perfect uitzicht op de paarden is het rustig wakker worden vanuit een hemelbed. Na de grote dag kun je er met je kersverse echtgenoot nog lekker nabubbelen en bruisen in de jacuzzi, oh yes please!

 

Fotografie door: Photography by Merlin

Naar Hotel Plantage Rococo Meer foto's
Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft Plantage Rococo bruiloft