BTY CLB - Barts Boekje

Voor de een ellende, voor de ander feest: sporten. Waar moet je gaan sporten zonder je te vervelen? In de jungle van sportscholen en groepslessen, zijn er opties genoeg. Wij weten in ieder geval waar het altijd leuk is: De BTY CLB (voluit de Booty Club). De naam verklapt het al wel een beetje, de lessen zijn gefocust om die bunda helemaal in vorm te kijken. Feestje hoor, zo’n les hier.

Het studentenleven is soms echt een immense strijd met jezelf. Het ”perfecte” lichaam dat je dagelijks op de gram voorbij ziet komen en het mentale welzijn, lijkt na al die kant-en-klare maaltijden, bier, en late-night kapsalons verder weg dan ooit. Tijd vrijmaken voor sporten komt vaak niet hoog op ons to do lijstje, en eerlijk gezegd klinkt het opofferen van vrije tijd voor een workout soms als een straf. Maar waarom saai in je eentje sporten als je gewoon gezellig van een sportles kunt genieten met andere meiden?

In Amsterdam zijn er natuurlijk al heel wat opties, maar er is één die echt opvalt: de BTY CLB. Deze lessen zijn gemaakt om de billen weer in topvorm te krijgen.  Er zijn vier lessoorten die ze aanbieden: BTY BASE, BTY ABS, BTY UP en BTY LIFT die ieder verschillende spieren trainen. Onze tip is om ze allemaal eens te proberen.

De BTY Club zit in Amsterdam op de Singel en in Oost. In Rotterdam vind je de BTY CLB in Rotterdam op de Coolsingel. Go, go, go.

naar bty clb Meer foto's
bootyclub bootyclub bootyclub bootyclub bootyclub bootyclub

Contact info

bootyclub.nl

Socials

btyclb