Café Thijssen - Barts Boekje

Café Thijssen zit in hartje, maar dan ook echt hartje Jordaan van het altijd gezellige Amsterdam. Hier vind je deze ontzettend leuke – maar nog veel belangrijker – gezellige plek. Een biertje en een frituurtje is hier nooit een slecht idee. Pak op maandag de Quizavond mee of kom in het weekend genieten van de welverdiende gele rakker.

Quizavonden, Ajax wedstrijden op groot scherm en af en toe een jazzavond. Café Thijssen is gewoon retegezellig. Dus, op zoek naar reuring op vrijdag of zaterdag op de tijd wanneer je zelf blieft? Cafe Thijssen is je antwoord. Een gezellig café waar student en… hoe gaan we dit netjes zeggen: ouderen(?) samenkomen voor een leuke avond die misschien kan escaleren. Je weet het immers maar nooit bij Café Thijssen… Het motto hier is simpel: “Gooi die bar maar nat!” De barman en/of barvouw heeft het pilsje al getapt, voordat je het twee keer kunt zeggen.

Café Thijssen staat bekend als een van de meest gezellige cafés in Amsterdam. Het feest barst niet alleen los in het weekend, maar ook op maandag is er grote drukte tijdens de Quiznight wanneer het café tot de nok volzit met mensen die willen winnen.

cafe thijssen Meer foto's
Cafe Thijssen Cafe Thijssen Cafe Thijssen Cafe Thijssen Cafe Thijssen