Nederland11 april 2020, door Imara Milatz

22 april: Een Bike Drive Through bij de Kopstootbar met al het lekkers van Mister Makan (Amsterdam)

Nederland, 11 april 2020, door Imara Milatz

22 april: Een Bike Drive Through bij de Kopstootbar met al het lekkers van Mister Makan (Amsterdam)

And they meet, yet once again. Twee Amsterdamse vrienden met aan de ene kant Mister Makan, welke we kennen van, tja, een overgroot deel van onze favo food festivals. En aan de andere zijde onze allereigenste - o zo leuke - Kopstootbar. De leukerds poppen op in de nieuwste vorm van horeca, jawel: the bike drive through. De watte? Ja U leest het goed, een 'drive through' waar ge met de fiets uw bestelling doet, en wel op 22 april aanstaande. Hoe leuk is dat?!

Bike Drive Through - 22 april 2020

Bike Drive Through - 22 april 2020

We leggen even de gedachtengang van het stel uit: voor de mensen die geen zin hebben om de keuken in te gaan (snappen we goed) en voor degene die toch wel even de deur uitwillen (snappen we ook): laten we er een fietstocht van maken met een lekkere tussenstop. En als de mensen niet langs kunnen komen dan brengen ze het op Mister Makan x Vanmoof’s langs, want ook daaraan is gedacht. Noemen we het dan een Bike Drive Out? Ach who cares, het gaat er natuurlijk om dat heel damsco volop blijven genieten kan van de o zo beloved en toch wel bekende Indonesische keuken in Makan stijl. Voor the Bike Drive Through stap je (of spring als je er, net als ons, zin in hebt) op je fiets en maak je je stop bij het adres van De Kopstootbar. Frisse neus inbegrepen.

Woon je nét (of dik) buiten de ring van Amsterdam, niet meteen wegklikken! Er bestaat ook nog zoiets als de Mister Makan bus waarmee ze zelfs voorbij de ringen durven te gaan. Goed nieuws all over.

Mister Makan