Nederland22 mei 2023, door Tessel Horsting

Dineren en slapen bij Michelin ster restaurant Central Park Voorburg

Nederland, 22 mei 2023, door Tessel Horsting

Dineren en slapen bij Michelin ster restaurant Central Park Voorburg

You lucky Hagenezen daaro, goed nieuws joh! Er zijn namelijk nieuwe Michelin Sterren uitgedeeld (hier schreven we eerder al over) en Central Park Voorburg heeft zijn eerste ster gekregen! Daar zijn ze (terecht) erg blij mee, genoeg rede voor een feestje. Naast dat het een restaurant is, kun je er ook blijven slapen in het boutiquehotel. Een ideale combinatie voor een weekend weg of als je na een avond heerlijk eten zo je bed in wilt rollen. Op naar Voorburg om te dineren en te slapen bij Central Park Voorburg.

Op het menu

Op het menu

Voor een fine dining experience ben je bij Central Park Voorburg aan het juiste adres. Het menu bestaat uit meerdere gangen van kleine gerechten. Er wordt seizoensgebonden gekookt en er is veel aandacht voor lokale producten. In de keuken vind je een mix van een klassieke en moderne keuken en krijgen bekende gerechten een nieuw jasje. De focus van de gerechten ligt bij Central Park vooral op de smaak en iets minder op de presentatie, maar dat mag de pret zeker niet drukken. En last but zeker not least is de wijnkaart. Hou je vast, met maarliefst 1750 (!!) wijnen op de kaart weten ze er bij Central Park wel een feestje van te maken. Dit alles wordt geserveerd door vriendelijke bediening, wat wat ons betreft vaak het verschil maakt voor een leuke avond.

 

Locatie

Locatie

De locatie maakt het plaatje helemaal compleet bij Central Park Voorburg. Restaurant en boutiquehotel zijn gevestigd in een 18-eeuws rijksmonument met de naam ‘Vreugd en Rust’. Begeven in een elegant interieur en uitzicht vanuit het raam op het park, maakt dat het een unieke locatie is. Vreugd en Rust zul je hier zeker vinden.

Central Park