17 maart 2020, door Imara Milatz

Central Park Voorburg brengt fine dining naar je eettafel

17 maart 2020, door Imara Milatz

Central Park Voorburg brengt fine dining naar je eettafel

You lucky Hagenezen daaro, goed nieuws joh! Slimme kerels die bedachten dat als Mozes niet naar de berg kan, je de boel gewoon om moet draaien. De mens niet naar het restaurant? Dan brengen we het restaurant toch gewoon naar de mens! Bij restaurant Central Park Voorburg draaien ze hun hand er niet voor om. Natuurlijk ook om hun eigen hachie hoog te houden, maar vooral om iedereen thuis een heerlijke avond te bezorgen in deze toch wel heel gekke tijden. En dat, dames en heren, doet dit toprestaurant in stijl. Alleen zelf nog de tafel dekken en dan aanschuiven maar!

Central Park Den Haag komt naar je toe deze Caronacation

Central Park Den Haag komt naar je toe deze Caronacation

Voor alle mensen die uitgebreid dineren al uit hun gedachten hadden gezet… Ho wacht stop! Central Park Den Haag (in Voorburg is het eigenlijk) biedt een killer van een fine dining experience to stay aan.

Wat dachten we van een drie gangen menu waar je zelfs mag kiezen tussen vlees, vis en vegetarische gerechten? Of je kiest voor een best of both worlds optie en mixt tussen de vegetarische gerechten kreeft. Luxe much ja! We blijven op de menukaart ook nog even hangen bij de Baeri classic kaviar en het goddelijke assortiment boerenkazen. Showstoppers noemen we ze. Om het toch al complete diner af te maken kies je voor een (of meer) van de bijzondere wijnen geselecteerd door eigenaar en meestergastheer Joey de Kruijf.

En ook over de bezorging hebben ze een rap hersenspinsel gedaan: alle gerechten worden in biologisch afbreekbare disposables bezorgd. Lekker bezig!

Nu rest natuurlijk de vraag waar deze prachtige gerechten allemaal bezorgd kunnen worden? Zoals we al zeiden: lucky hagenezen én omstreken (dus niet getreurd als je net buiten de stad woont). Want hoewel we niets meer dan lof hebben voor dit toffe concept, vinden we het toch een knap staaltje balen dat Central Park niet bij ons aan kan komen bellen. Waar Central Park wel aanbelt en bezorgt is aan adresjes in Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Ypenburg en Nootdorp. Omdat er met veel liefde en zorg wordt bereid, is een geschatte levering- en besteltijdenschema opgesteld. Vóór 17.00 uur bestellen is na 18.00 bezorgen, voor 18.00 bestellen is na 19.00 bezorgen. Afijn, you get the memo. Het minimaal aantal menu’s per bestelling is twee. Psst en bij bestellingen boven de €75 is bezorging gratis! Goede reden om toch nog maar dat kreeftje erbij te nemen, en de kaviaar en het hele menu..

Een toprestaurant als Central Park bezorgt natuurlijk niet zomaar op een scootertje. Nee, alles in stijl. Met behulp van de elektrische auto’s van partner BMW wordt dit mogelijk gemaakt. En de koerier? Eigenaar Joey de Kruijf  zal hoogstpersoonlijk de bestelling komen afleveren.

Central Park