48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 14-12-2017
  • Amsterdam Centrum

Mister Makan @ Kopstootbar

Mister Makan @ Kopstootbar

Kijk, dat zijn maar liefst twee Amsterdamse favorieten in één kop: Mister Makan @ Kopstootbar. Geen bellen? Uitleg is on it's wayMister Makan, bekend van eigenlijk alle leuke food festivals in en rond de hoofdstad én bekend van hun uitstekende indo food, poppen op bij de Amsterdamse gezelligheid die de Kopstootbar heet. Mister Makan @ Kopstootbar. En dat is dus mooi nieuws.

Voor het luttele bedrag van €20 kun je bi de Kopstootbar aan de Marnixstraat, hartje Amsterdam, terecht voor het lekkerste van de Indonesische keuken. Saté Lilit, Tahu Telor en bakwan, loempia's, saté ayam, gado gado in een 2.0 variant, pisang goreng met ijs, spekkoek natuurlijk en meer van dat. O, en nóg meer want de mannen moedigen je aan om naar de vegan opties te informeren: hebben ze ook.

Zet vooral ook zaterdag 23 december in je agenda. Die avond vieren de mannen samen met Gado X Gado Mister Makan @ Kopstootbar met een klein feestje: de hele avond een speciaal Gado Gado gerecht en om 22:00 gaan de lichten uit, de muziek harder en start het feestje. Bodempje te leggen en party hard.

De Mister Makan @ Kopstootbar vind je tot en met 13 januari 2018 aan de Marnixstraat 429, Amsterdam Centrum