Nederland, Amsterdam14 december 2017, door Maartje

Mister Makan @ Kopstootbar

Nederland, Amsterdam, 14 december 2017, door Maartje

Mister Makan @ Kopstootbar

Kijk, dat zijn maar liefst twee Amsterdamse favorieten in één kop: Mister Makan @ Kopstootbar. Geen bellen? Uitleg is on it's wayMister Makan, bekend van eigenlijk alle leuke food festivals in en rond de hoofdstad én bekend van hun uitstekende indo food, poppen op bij de Amsterdamse gezelligheid die de Kopstootbar heet. Mister Makan @ Kopstootbar. En dat is dus mooi nieuws.

Voor het luttele bedrag van €20 kun je bi de Kopstootbar aan de Marnixstraat, hartje Amsterdam, terecht voor het lekkerste van de Indonesische keuken. Saté Lilit, Tahu Telor en bakwan, loempia's, saté ayam, gado gado in een 2.0 variant, pisang goreng met ijs, spekkoek natuurlijk en meer van dat. O, en nóg meer want de mannen moedigen je aan om naar de vegan opties te informeren: hebben ze ook.

Zet vooral ook zaterdag 23 december in je agenda. Die avond vieren de mannen samen met Gado X Gado Mister Makan @ Kopstootbar met een klein feestje: de hele avond een speciaal Gado Gado gerecht en om 22:00 gaan de lichten uit, de muziek harder en start het feestje. Bodempje te leggen en party hard.

De Mister Makan @ Kopstootbar vind je tot en met 13 januari 2018 aan de Marnixstraat 429, Amsterdam Centrum