27 januari 2020, door Nina van Hilst

Black Cat Theatre kindertheater en kinderfeestjes locatie in Amsterdam

27 januari 2020, door Nina van Hilst

Black Cat Theatre kindertheater en kinderfeestjes locatie in Amsterdam

Vooral in de koude maanden is het soms een uitdaging om leuk kinderentertainment te vinden. Offline het liefst, met wat beweging en creativiteit. En ook in die winterperiode, wanneer een park-verjaardag geen optie is, is het niet makkelijk om een fijne locatie voor kinderfeestjes te vinden. Black Cat Theatre in Amsterdam is de locatie to be. Te bezoeken als kindertheater én tevens een mooie grote ruimte voor loslopend verjaardags-grut. Geschikt voor de allerkleinsten van 1 tot 6 jaar.

Black Cat Theatre

Black Cat Theatre

Met de gedachte om verbeeldingskracht te stimuleren en een bijzondere ervaring voor kleintjes te creëren, geeft Black Cat Theatre voorstellingen voor de allerkleinsten. Het kindertheater heeft vrolijke voorstellingen voor kindjes van 1 tot 6 jaar. De verschillende shows als ‘Parallelle werelden’, ‘Vlindertuin’ en ‘Ahoi’ duren tussen de 30 en 60 minuten. En na de show mogen de kindjes in het decor meespelen met de acteurs. In de shows worden met inventieve materialen grootse avonturen beleefd. Licht, vertellingen, muziek, beweging en vooral heel veel verbeelding maken dat de kleintjes – en stiekem ook de groten – vol bewondering naar het toneel zitten te kijken.

Vóór de theaterzaal is een grote lichte foyer met genoeg rondren-ruimte en zitplekken, een bar met te eten en drinken en een mooie grote speelhoek met kunstgras en houten speelelementen. Fijn om te landen voor en na de show. En tevens een perfecte ruimte om iets uit de hand lopende kinderpartijtjes te geven.

Black Cat Theatre ligt een stukje achter Westerpark op het industrieterrein vlakbij station Sloterdijk. Eventjes fietsen vanuit de stad, prima te doen met OV en wanneer met de auto bent, genoeg (in het weekend gratis) parkeerplek. Wat ons betreft helemaal het bezoeken waard.