Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
19 March 2019
  • 10-07-2018
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Eten & drinken, Terras

Blauwe Theehuis wordt Proeflokaal Brouwerij ’t IJ

Blauwe Theehuis wordt Proeflokaal Brouwerij ’t IJ

Café Finch op de Noordermarkt wordt een Joe & The Juices (horrorshock) en ook het Blauwe Theehuis gaat van de hand... O lief Amsterdam, waar gaat het heen? Gelukkig is het tweede verhaal, dat van Het Blauwe Theehuis allemaal wat minder heftig: allereerst blijft het in Amsterdamse handen dankzij de mensen van Brouwerij Het IJ (Amsterdamse wordt het niet) en het theehuis blijft ook gewoon Het Blauwe Theehuis heten. Pfiew. Wat dan wel? Alleen maar extra's.

Brouwerij 't IJ

Het personeel werd overgenomen door de mensen van Brouwerij het IJ en er werd besloten dat het eerste jaar zoveel mogelijk hetzelfde blijft, met een beetje extra. De buitenkant blijft blauw, het terras blijft staan waar het staat en voorlopig voelen we eigenlijk allemaal niet zo gek veel van de veranderingen. Ja, je hoeft om 20 uur je biezen niet meer te pakken als je net lekker in de zon zit te chillen. Holla. Sterker nog: na 20 uur kun je blijven zitten en pimpelen met een reeks van de beste Amsterdamse biertjes. Er komt zelfs een avondkaart.

En zo heeft Brouwerij het IJ, naast de molen in Amsterdam Oost, wederom een iconisch Amsterdams pand te pakken. Eerlijk? Er had geen betere partij in kunnen komen als je het ons vraagt. Sinds afgelopen maandag is de 'verandering' al aan. Niks van gemerkt? Goed he. Proost.