2 april 2020, door Maartje

Barts Boekenclub(je): boekwijzer. Lezen met en voor je kleintje (en voor jezelf, en voor opa en oma ook)

2 april 2020, door Maartje

Barts Boekenclub(je): boekwijzer. Lezen met en voor je kleintje (en voor jezelf, en voor opa en oma ook)

Binnenzitten is boeken lezen, of ligt dat aan ons? Hoe dan ook doen we het graag, een boek erbij pakken. Vandaar ook Barts Boekenclub. Vinden we leuk. Voor onszelf, maar zeer zeker ook samen met het kleine spul. 300 keer hetzelfde verhaaltje voorlezen is bovendien helemaal ay-oke als de verhaaltjes zelf gewoon heel erg leuk zijn. Zochten we ons voorheen helemaal suf naar precies dat (en dan ook nog in de smaak van de kleine), kunnen we die zoektochttijd aan iets anders besteden met dank aan de ontdekking van Boekwijzer. Zo goed, zo slim en toch zo simpel: met een abonnement a 10 euro per jaar (9,95 eigenlijk) krijg je vier keer per jaar een pakketvoorstel met daarin precies die boeken die op dat moment bij de leeftijd van je kleintje passen. Easy does it.

Boekwijzer

Boekwijzer

Dat hebben we natuurlijk eerst zelf getest en ja hoor, het is heus: Boekwijzer is echt een cadeau aan jezelf en aan je mini. Pareltjes van boeken komen er op de mat geploft. Van die boeken die in dichtvorm zijn geschreven (leest leuk), van die boeken die rijk geillustreerd zijn en een lust voor (ieders) oog, van die boeken waar je zelf mee op los kunt fantaseren en van die boeken die je zelf graag nog een keertje overleest. We hebben zélfs een boek waar we zelf nog wat van kunnen leren.

Even inschrijven dus en lezen maar! O, en nee, je bent na je abonnement nooit verplicht om de boeken aan te schaffen. Waarom dan dat abonnement? Logisch: de mensen achter Boekwijzer zijn echt heel wat tijd kwijt met het speuren naar de boekenparels en daar moeten zij natuurlijk ook gewoon voor beloond worden. Iets met vaste lasten enzo. Groot fan, dat zijn wel.

Boekwijzer