Nederland, Rijsbergen8 februari 2021, door Sanne Carbaat

Een kampvuur op de veranda, eigen hottub of relaxen in je privébioscoop? Bij Boomken’s Ranch kan het allemaal.

Nederland, Rijsbergen, 8 februari 2021, door Sanne Carbaat

Een kampvuur op de veranda, eigen hottub of relaxen in je privébioscoop? Bij Boomken’s Ranch kan het allemaal.

Wil jij ook weer naar de bios, in plaats van Netflix bingen op je ingezakte bank? Of wijn drinken bij het kampvuur en een keer niet aan je keukentafel hangen? Of even bijkomen in een jacuzzi na je Finse sauna (dag kleine douche met gordijn dat telkens aan je bil plakt)? Gewoon even weg uit de stad?

 

Ja? Dat komt goed uit, want dit kan al-le-maal bij Boomken’s Ranch in het landelijke Rijsbergen in Noord-Brabant.

Boomken's Ranch

Boomken's Ranch

Lekker buiten zitten, vanzelfsprekend wel in stijl (denk schapenvachten, stoere houten veranda en buffelhoorns aan de muur): Cabaña Bonanza has it all. Lekker in je schommelstoel heen en weer wiebelen, kop thee (of wat sterkers natuurlijk) in de hand, beetje staren naar de paarden in het weiland en daarna plons je zo je privé hottub in. Vrees niet, je hoeft niet je kaplaarzen aan om in het bos je eigen hout te hakken; dit alles is al geregeld door de lieve mensen van Boomken’s Ranch.

’s Avonds kan je de ranch dude/dude-in uithangen door je eigen fikkie te stoken of een feestmaal op de Weber BBQ te bereiden. De veranda is deels overdekt, zodat zelfs door het wispelturige Nederlandse weer je avond niet in het water kan vallen (of in dit geval je kampvuur).

Vind je het buiten toch vaak te koud, houd je niet van vliegende beestjes of ben je bang dat je partner zich per ongeluk in de fik zet, dan hebben ze daar ook iets op bedacht: een binnen ‘buitentuin’! De privé Wellness Suite heeft al die fijne dingen van buiten zijn zonder dat je het ook écht bent. Het nepgras kriebelt aan je tenen, je kunt lekker schommelen in je hangstoel en ook het bomenbehang geeft je die outdoor vibe. Na je chilltijd in de binnenbuitentuin, kan je nog even in Finse stijl je rustmoment pakken in de sauna. Daarna spoel je je af onder de dubbele inloopdouche of lig je onderuitgezakt in je eigen jacuzzi. Glaasje bubbels erbij en Bob’s your uncle.

Dat is trouwens een ontzettend fijne film om ’s avonds bij neer te vleien – The Man from U.N.C.L.E. – op je eigen megagrote beamer met Dolby Surround System, lekker kijkvoer voor hem en haar, zo vanuit je bed.

Mocht je even klaar zijn met zen-zijn en wil je iets meer actie, dan is er nog van alles in de buurt te vinden. Je kan heerlijk wandelen en fietsen in de nabijgelegen natuurgebieden zoals de Pannenhoef en de Vloeiweide, in de zomer kan je zwemmen bij zwemplas de Galderse Meren (kan in de winter natuurlijk ook, maar dat moet je dan ook nog maar willen) en de liefhebbers kunnen ook nog in de buurt een balletje slaan. Twintig minuten verder met de auto zit je bij de Maria Toevlucht Abdij waar je een six-pack Zundert kan halen (één van de twee Nederlandse Trappistenbieren) om van te genieten in je hottub of tijdens het film kijken.