10 maart 2017, door Maartje

Brasserie (H)eerlijk, Rotterdam

10 maart 2017, door Maartje

Brasserie (H)eerlijk, Rotterdam

Eigenlijk was er in het Kleiwegkwartier in Rotterdam nog niet echt een fijne plek waar je terecht kon voor ontbijt, lunch of diner met de kids. Totdat Brasserie (H)eerlijk er zijn deuren opende. Plotsklaps was de wijk een kindvriendelijke hotspot rijker waar je ook nog eens lekker, betaalbaar en ‘eerlijk’ kunt eten. Op de kaart vind je een zalige quinoa- of bulgursalade, maar ook voor een broodje pulled beef, een lekkere risotto of een Rotterdamse (biologische) kroket ben je hier aan het juiste adres. Voor het diner is er een speciaal kindermenu beschikbaar en op de ontbijtkaart vind je een heuse ‘kinderboterham’. Maar ze zullen ongetwijfeld ook smullen van de duizendgatenpannenkoekjes met blauwe bessen of de vegetarische ovenschotel.

Brasserie (H)Eerlijk

In de keuken wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en/of lokale producten. De ingrediënten worden bijvoorbeeld geleverd door Rechtstreex, het vlees komt bij boer Wouter van Palmesteyn vandaan en in het drankenassortiment vind je dranken als Belvoir, fritz-kola, Pinky Rose en EARTH thee en koffie. Overigens is niet alleen biologische en lokaal hier belangrijk, ook zelfgemaakte producten proef je hier zoals chutneys, jams en de taarten.

Aan de voorkant vind je op het plein een enorm terras waar je straks in het voorjaar en de zomer de hele dag van de zon kunt genieten terwijl de kids rondrennen. Binnen kunnen ze zich ook prima vermaken, er liggen spelletjes en kleurboeken voor ze klaar. En zijn de kids even niet in de stemming voor een hapje eten buiten de deur? Dan biedt Brasserie (H)eerlijk ook nog eens een afhaalservice! Brasserie (H)eerlijk