6 januari 2018, door Maartje

Briar

6 januari 2018, door Maartje

Briar

We kunnen ons geen betere manier voorstellen om het nieuwe jaar in te luiden dan met zo’n geweldig handgemaakt mutsje van Briar! Want: de prachtige nieuwe Woodland collectie van dit kidslabel zorgt gegarandeerd voor menig oooh’s en aaah’s op straat - dat is een belofte. En ja, dat is gezellig. Vinden wij.

Even terug? Briar? Kennen we die? Welnu: vlak na de geboorte van haar dochter Gracelyn Briar startte de Amerikaanse Rachel Goode met het merk. Ze zocht lang naar het perfecte mutsje dat zowel mooi was als functioneel, kon dat niet echt vinden en wat doe je dan? Juist, dan begin je een eigen lijn. Kind kan de was doen.

Barts-Boekje- Briar 3

En zo geschiede. Beter werd het nog toen de reacties op de eerste collectie enorm positief waren. Wat ook geen  verrassing kan zijn wanneer je ziet met hoeveel oog voor detail en met hoeveel liefde de mutsjes gemaakt zijn en hoe ontzettend schattig de kleintjes eruit zien met een Briar mutsje op.

Barts-Boekje- Briar 1

De Briar producten worden gemaakt van enkel en alleen de allerbeste kwaliteitsmaterialen en worden nog altijd geproduceerd in Amerika zelf. Kiezen kun je uit een basic variant of juist voor een gewaagd jungle- of pantserprintje (we like). Voor de klassieke kinders onder ons zijn er uiteraard ook exemplaren met bloemetjes of ruitjes verkrijgbaar. Een prima kraamcadeau als je het ons vraagt!

Briar Handmade

x Kim