25 september 2018, door Maartje

Bye Bye Blijburg: La Grande Finale

25 september 2018, door Maartje

Bye Bye Blijburg: La Grande Finale

Een gróót feest, als je Blijburg kent. Op 28, 29 en 30 september - aankomend weekend dus - is La Grande Finale. Het closing feest waar zelfs Ibiza nog een puntje aan kan zuigen. Twee dagen en drie nachten verzamelen alle kleurrijke vogels van Amsterdam zich op Blijburg. Om te vieren dat Blijburg er was en gemist gaat worden.

Blijburg - La Grande Finale

Blijburg - La Grande Finale

Het Amsterdamse stadsstrand trekt nog een keer alles uit de kast om een onvergetelijke laatste indruk te maken. La Grande Finale heeft mogelijkheid om te kamperen. In een eigen tent of camper. Of een van de 2- of 8-persoons glamping-accomodaties kan ook. We hebben het weer alvast voor je gecheckt. Het wordt droog! Dus wie nog dat laatste stukje blote voeten in het zand en Indian summer mee wil pikken, dit is je kans. Er is wellness, een markt, lekker eten, parades, rituelen en er is vuur!

Zaterdag en zondag overdag zijn er optreden van onder andere Jett Rebel, My Baby, DeWolff, Gallowstreet, Isis en héél veel meer. De nachten worden gevuld met DJ’s en gaan sowieso heet, bombastisch en een chaos worden. Zondag overdag is er een speciaal kinderprogramma met een stuntman, theater, een zeepkistenpodium voor eigen mini-talent, een kinderoptocht en zo veel meer leuks. Het kinderprogramma wordt afgesloten om 18.00 uur in de kelder door de 12-jarige DJ – we zijn nu al verliefd – Z Bass. Dansen, lachen, feesten, logeren, afteren en afscheid nemen is het thema van dit weekend. En dat doen we met een knal!

Bedankt Blijburg, voor de vele mooie jaren en herinneringen!

Bye Bye Blijburg: La Grande Finale – 28 september 16.00 uur tot 30 september 2018 23.00 uur