26 maart 2024, door Nina van Hilst

Luxe cadeaus, voor wie alles al heeft

26 maart 2024, door Nina van Hilst

Luxe cadeaus, voor wie alles al heeft

We kennen ze allemaal: die man of vrouw, zus of broer, moeder, vader, persoon die alles al heeft. En natuurlijk is een ervaring geven - samen op reis, uit eten of een dagje weg - dan het leukste cadeau. Maar soms is er een moment waarop je gewoon met iets in je handen aan wilt komen. En dan schromen we niet voor luxe cadeaus speciaal voor wie alles al heeft. Met deze cadeaus leg je een loved one extra in de watten en ze zijn ook nog eens hartstikke praktisch. Dikke verwennerij die (meestal) ook nog heel betaalbaar is. Strik erom en geven maar.

 

 

Aan cadeau-ideeën heb je nooit genoeg. Deze altijd goed cadeaus geven heel het jaar lekker weg.

Aurezzi

Aurezzi

Als gebaar voor je nieuwe lover dat hij of zij vaker mag blijven slapen. Om iemand die vaak reist een mooi reiscadeau te geven. Of gewoon voor dat luxepaard die alleen voor goud gaat. Aurezzi heeft luxe mondverzorging. Bestaande uit een 24-karaats vergulde (wit)gouden tandenborstel met extra veel borstelharen voor een nog betere poetservaring. En tandpasta en mondwater met gold particles. Je toilettas en tanden zijn nog nooit zo shiny geweest. De items van Aurezzi zijn verkrijgbaar vanaf €29 en er zijn ook mooie giftsets.

Aurezzi

Kinfill

Kinfill

Aesthetic schoonmaakmiddel valt ook onder de noemer verrassende cadeaus. Iedereen heeft schoonmaakmiddel in huis nodig en het is daarmee een geschikt cadeau voor wie dan ook. Kinfill heeft hervulbare schoonmaakmiddelen in een prachtig, glazen design. Duurzaam en knap. Als bonus wordt schoonmaken ook ineens een stuk sexy’er met de mooie sprayflessen van Kinfill. Verkrijgbaar vanaf €25 en ook Kinfill heeft mooie giftsets.

Kinfill

Diptyque

Diptyque

Het eerste luxe cadeau wat in ons opkomt is toch wel de geurkaars. En in die categorie is Diptyque een icoon. Met het branden van een luxe geurkaars verandert meteen de sfeer om je heen. Een kaarsje aansteken als sfeermaker voor je in bad gaat, om heerlijk ontspannen een boek te lezen, you know the drill. De kaarsen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit plantaardige paraffine wax met natuurlijke en zuivere geurextracten. Dit zenmoment in een mooie glazen of keramieken potje koop je al vanaf €38.

Skins Diptyque