Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 January 2019
  • 17-05-2018
  • Amsterdam, Eten & drinken, Nieuw

Café Remouillage Amsterdam

Café Remouillage Amsterdam

Had ik hier al eens geroepen dat ik zo ontzettend fan ben van restaurant Entrepot? Aan het Entrepotdok? Vast wel. En anders: bij dezen. Nu wil het geval dat de vroegere souschef van dat restaurant (nu alweer, zo lang is Entrepot namelijk nog niet open) een eigen zaak heeft geopend: Café Remouillage

Dikke pret natuurlijk want dit laagdrempelige cafe-restaurant bedient mooi de andere kant van de stad aangezien Café Remoutillage in de Rivierenbuurt huist, op de hoek van de Vechtstraat en de Trompenburgstraat.

Café Remouillage

Afgelopen 2 mei opende de jonge chef Jonathan Sparber stilletjes zijn deuren. Heel stilletjes, want Jonathan gaat pas roeptoeteren (als-ie dat al doet) als alles spik en span is en precies zoals hij dat wil. Dat betekent een rustig begin: good food & wines uiteraard, maar geen koffie of sterke drank, en ook geen reserveringen. Dat houdt de drempel lekker laag en de pit erin. En wie er wat van vind, die mag het zeggen, want daar wordt Café Remouillage alleen maar beter van. Al verwachten we een hoop van de chef die ook achter de pannen stond bij restaurants als Toscanini en Vermeer. Tot snel!